SARSILMAZ METAL ÇELİK KONSTRÜKSİYONLU EV YAPIYOR

GÜNDEM 26.08.2020 - 15:27, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1608+ kez okundu.
 

SARSILMAZ METAL ÇELİK KONSTRÜKSİYONLU EV YAPIYOR

SARSILMAZ METAL ÇELİK KONSTRÜKSİYONLU EV YAPIYOR
Eviniz Çelik Olsun, İçiniz Rahat Olsun Çelik konutlarda hayallerinizdeki yapıyı oluşturmak için özel projelendirme hizmeti sağlıyoruz. Sarsılmaz Metal çelik konstrüksiyon sistemi ile Isparta'da ve ilçelerinde villa bina inşasına başlayan işletme sahibi Özkan Efe Cihanbeyi; çelik imalatın hem depreme dayanıklı olduğunu hemde maliyetinin düşük olduğunu söyledi. Çelik imalat ile depolar mantarhaneler çelik çatı yapılarının ardından ev inşasına başlayan Sarsılmaz Metal işletme sahibi Özkan Efe Cihanbeyi bu sistemin uygun fiyatı sayesinde her kesimden insanı ev sahibi yapacağını söyledi. Sarsılmaz Metal İşletme Sahibi Özkan Efe Cihanbeyi; Yıllardır çelik sistem üzerine hizmet veriyoruz. Çelik konstrüksiyon üzerine Isparta'mızda büyük bir açık vardı, biz bunu gidermeye çalıştık. İmalatına başladığımız çelik evler her bütçeye hitap ediyor. Artık vatandaşlarımız bütçelerine göre ev dizayn ettirebilecekler. Evlerimiz aynı zamanda depreme dayanıklıda olacak. Çelik evlerimiz isteğe göre ister dublex isterse tek kat üzerine inşa edilebiliyoruz. Bizim üretimimiz prefabrik değil çelik konsüksiyonlu yapılar. 30 - 60 iş günü arasında imalatımızı tamamlayarak anahtar teslimi yapıyoruz. Ekonomik, Estetik ve Konforlu Prefabrik Konutlar. Detaylı Bilgi ve Fiyat Almak İçin Yeni evinizin hem çok sağlam hem de çok estetik olmasını istiyorsanız, Hemen Bizimle İletişime Geçin! İletişim: Özkan Efe Cihanbeyi 0552 331 84 42 Adres: İstiklal mahallesi 113 cadde no:60-a (EML KARŞISI VAKIF BANK ALTI) Tel:0246 5003222
SARSILMAZ METAL ÇELİK KONSTRÜKSİYONLU EV YAPIYOR

Eviniz Çelik Olsun, İçiniz Rahat Olsun Çelik konutlarda hayallerinizdeki yapıyı oluşturmak için özel projelendirme hizmeti sağlıyoruz.

Sarsılmaz Metal çelik konstrüksiyon sistemi ile Isparta'da ve ilçelerinde villa bina inşasına başlayan işletme sahibi Özkan Efe Cihanbeyi;

çelik imalatın hem depreme dayanıklı olduğunu hemde maliyetinin düşük olduğunu söyledi.

Çelik imalat ile depolar mantarhaneler çelik çatı yapılarının ardından ev inşasına başlayan Sarsılmaz Metal işletme sahibi Özkan Efe Cihanbeyi bu sistemin uygun fiyatı sayesinde her kesimden insanı ev sahibi yapacağını söyledi.

Sarsılmaz Metal İşletme Sahibi Özkan Efe Cihanbeyi; Yıllardır çelik sistem üzerine hizmet veriyoruz. Çelik konstrüksiyon üzerine Isparta'mızda büyük bir açık vardı, biz bunu gidermeye çalıştık. İmalatına başladığımız çelik evler her bütçeye hitap ediyor.

Artık vatandaşlarımız bütçelerine göre ev dizayn ettirebilecekler. Evlerimiz aynı zamanda depreme dayanıklıda olacak. Çelik evlerimiz isteğe göre ister dublex isterse tek kat üzerine inşa edilebiliyoruz. Bizim üretimimiz prefabrik değil çelik konsüksiyonlu yapılar. 30 - 60 iş günü arasında imalatımızı tamamlayarak anahtar teslimi yapıyoruz. Ekonomik, Estetik ve Konforlu Prefabrik Konutlar. Detaylı Bilgi ve Fiyat Almak İçin Yeni evinizin hem çok sağlam hem de çok estetik olmasını istiyorsanız, Hemen Bizimle İletişime Geçin!

İletişim: Özkan Efe Cihanbeyi

0552 331 84 42

Adres: İstiklal mahallesi 113 cadde no:60-a (EML KARŞISI VAKIF BANK ALTI)

Tel:0246 5003222

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.