SARIGÜL VE KÜÇÜKYAMAN İSİMLERİ ÖN PLANA ÇIKIYOR

GÜNDEM 12.08.2020 - 14:13, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3350+ kez okundu.
 

SARIGÜL VE KÜÇÜKYAMAN İSİMLERİ ÖN PLANA ÇIKIYOR

SARIGÜL VE KÜÇÜKYAMAN İSİMLERİ ÖN PLANA ÇIKIYOR
TFF kararı ile 3’ncü lige çıkan Isparta 32 Spor’da, Kulüp Başkan adaylığı için İşadamı Bülent Sarıgül’ün ismi de ön plana çıkıyor. Kulis bilgilerine göre Sarıgül’ün yakın bir zamanda açıklama yapması beklenirken ilk resmi adaylık açıklaması kulübün ikinci başkanı Galip Küçükyaman’dan geldi. Koronavirüs nedeniyle 4 maçı oynatılmayan Isparta 32 Spor, 3’ncü lige çıkarılmıştı. Bu doğrultu da kulübün 4 sezon önceki Başkanı Bülent Sarıgül’ün ismi tekrar gündeme geldi. Salı günü adaylığını açıklayan Galip Küçükyaman’da göreve hazırım mesajı vermişti.  
SARIGÜL VE KÜÇÜKYAMAN İSİMLERİ ÖN PLANA ÇIKIYOR

TFF kararı ile 3’ncü lige çıkan Isparta 32 Spor’da, Kulüp Başkan adaylığı için İşadamı Bülent Sarıgül’ün ismi de ön plana çıkıyor. Kulis bilgilerine göre Sarıgül’ün yakın bir zamanda açıklama yapması beklenirken ilk resmi adaylık açıklaması kulübün ikinci başkanı Galip Küçükyaman’dan geldi.

Koronavirüs nedeniyle 4 maçı oynatılmayan Isparta 32 Spor, 3’ncü lige çıkarılmıştı. Bu doğrultu da kulübün 4 sezon önceki Başkanı Bülent Sarıgül’ün ismi tekrar gündeme geldi. Salı günü adaylığını açıklayan Galip Küçükyaman’da göreve hazırım mesajı vermişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.