“Şanlı Tarihimize altın harflerle yazılan büyük zaferin 97. Yıldönümü kutlu olsun”

GÜNDEM 30.08.2019 - 12:38, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2390+ kez okundu.
 

“Şanlı Tarihimize altın harflerle yazılan büyük zaferin 97. Yıldönümü kutlu olsun”

“Şanlı Tarihimize altın harflerle yazılan büyük zaferin 97. Yıldönümü kutlu olsun”
Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk; “Şanlı Tarihimize altın harflerle yazılan büyük zaferin 97. Yıldönümü kutlu olsun” Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Selçuk, 30 Ağustos 1922 tarihinde Anadolu'nun vatanımız olarak yeniden tescili olan Büyük Zafer’in 97. yıl dönümünün olduğunu belirtti. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu sağlayan süreçteki en önemli dönüm noktasının 30 Ağustos Zaferi olduğunu ifade eden Başkan Selçuk, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu sağlayan süreçteki en önemli dönüm noktası olan 30 Ağustos Zaferi, 30 Ağustos, "Ya İstiklal Ya İzmihlal" tercihiyle baş başa bırakılan bir milletin, neleri başarabileceğinin, bağımsızlık ve onuru için neleri göze alabileceğinin en açık ispatıdır” dedi. Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk mesajında şu ifadelere yer verdi: "30 Ağustos 1922'de Türk milleti, boyunduruk kabul etmeyeceğini, bağımsızlığını hiçbir şekilde terk etmeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir. Bu zafer, hürriyet ve bağımsızlığına düşkün bir milletin, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde çelikleşmiş bir milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde, dünyanın en güçlü ordularına karşı elde edilen azim ve inancın zaferidir. Bu zafer, vatan toprağı işgal altında bulunan vatansever bir halkın, yokluklara, yoksunluklara rağmen azimle, inançla ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edebileceğini, büyük bedeller ödeyerek de olsa yedi düvele göstermiştir. 15 Temmuz kanlı darbe girişimi karşısında da milletimizin ortaya koyduğu tavır, bu topraklarda 'Büyük Taarruz' ruhunun ne kadar diri olduğunun ifadesidir. Bu duygularla Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve dava arkadaşlarını minnetle yad ediyor, tüm şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum"
“Şanlı Tarihimize altın harflerle yazılan büyük zaferin 97. Yıldönümü kutlu olsun”

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk;

“Şanlı Tarihimize altın harflerle yazılan büyük zaferin 97. Yıldönümü kutlu olsun”

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Selçuk, 30 Ağustos 1922 tarihinde Anadolu'nun vatanımız olarak yeniden tescili olan Büyük Zafer’in 97. yıl dönümünün olduğunu belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu sağlayan süreçteki en önemli dönüm noktasının 30 Ağustos Zaferi olduğunu ifade eden Başkan Selçuk, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu sağlayan süreçteki en önemli dönüm noktası olan 30 Ağustos Zaferi, 30 Ağustos, "Ya İstiklal Ya İzmihlal" tercihiyle baş başa bırakılan bir milletin, neleri başarabileceğinin, bağımsızlık ve onuru için neleri göze alabileceğinin en açık ispatıdır” dedi.

Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk mesajında şu ifadelere yer verdi: "30 Ağustos 1922'de Türk milleti, boyunduruk kabul etmeyeceğini, bağımsızlığını hiçbir şekilde terk etmeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir. Bu zafer, hürriyet ve bağımsızlığına düşkün bir milletin, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde çelikleşmiş bir milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde, dünyanın en güçlü ordularına karşı elde edilen azim ve inancın zaferidir. Bu zafer, vatan toprağı işgal altında bulunan vatansever bir halkın, yokluklara, yoksunluklara rağmen azimle, inançla ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edebileceğini, büyük bedeller ödeyerek de olsa yedi düvele göstermiştir. 15 Temmuz kanlı darbe girişimi karşısında da milletimizin ortaya koyduğu tavır, bu topraklarda 'Büyük Taarruz' ruhunun ne kadar diri olduğunun ifadesidir. Bu duygularla Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve dava arkadaşlarını minnetle yad ediyor, tüm şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.