Sandıklar açıldı

29.03.2015 - 17:37, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2102+ kez okundu.
 

Sandıklar açıldı

7 Haziran'da yapılacak seçimler için aday belirleme işlemini ön seçim ile yapma kararı alan CHP'de bugün üyeler oy kullanma işlemini gerçekleştirdi. Isparta'da bulunan 7 sandığın genelinde Ecz. İsa Önder Dinçtürk ve İrfan Bakır'ın önde gittiği ilk gelen bilgiler arasında. AÇILAN İLK SANDIKLARDA İRFAN BAKIR VE İSA ÖNDER DİNÇTÜRK BAŞA BAŞA ÖNDE GİDİYOR.... ANLIK GELİŞMLER... İLÇE İLÇE SONUÇLAR...  

7 Haziran'da yapılacak seçimler için aday belirleme işlemini ön seçim ile yapma kararı alan CHP'de bugün üyeler oy kullanma işlemini gerçekleştirdi.

Isparta'da bulunan 7 sandığın genelinde Ecz. İsa Önder Dinçtürk ve İrfan Bakır'ın önde gittiği ilk gelen bilgiler arasında.

AÇILAN İLK SANDIKLARDA İRFAN BAKIR VE İSA ÖNDER DİNÇTÜRK BAŞA BAŞA ÖNDE GİDİYOR....


ANLIK GELİŞMLER... İLÇE İLÇE SONUÇLAR...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.