Sanayicilere Bir Uyarı Da ITSO’dan

GÜNDEM 26.04.2019 - 10:42, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2049+ kez okundu.
 

Sanayicilere Bir Uyarı Da ITSO’dan

Sanayicilere Bir Uyarı Da ITSO’dan
Isparta Sanayi ve Ticaret Odası (ITSO) Başkanı Mustafa Tutar, işletme sahiplerini uyararak yıllık işletme cetvelinin 30 Nisan mesai bitimine kadar göndermeleri gerektiğini duyurdu. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, il genelinde bulunan sanayicileri uyardı. Sanayi Sicil Belgesine sahip işletmelerin 2018 yılı faaliyetlerinin yer aldığı Yıllık İşletme Cetvellerini, 30 Nisan 2019 Salı günü mesai bitimine kadar Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı web sayfası Sanayi Sicil Bilgi Sistemi üzerinden elektronik ortamda girmeleri gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. 294 LİRA İDARİ PARA CEZASI VAR 2018 yılı faaliyetlerinin yer aldığı Yıllık İşletme Cetvelini belirtilen tarihe kadar girmeyen işletmelere 6948 sayılı Sanayi Sicil Kanununun 9. maddesi gereği 2019 yılı için Bin 294 TL idari para cezası uygulanacağı duyuruldu.
Sanayicilere Bir Uyarı Da ITSO’dan

Isparta Sanayi ve Ticaret Odası (ITSO) Başkanı Mustafa Tutar, işletme sahiplerini uyararak yıllık işletme cetvelinin 30 Nisan mesai bitimine kadar göndermeleri gerektiğini duyurdu.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, il genelinde bulunan sanayicileri uyardı. Sanayi Sicil Belgesine sahip işletmelerin 2018 yılı faaliyetlerinin yer aldığı Yıllık İşletme Cetvellerini, 30 Nisan 2019 Salı günü mesai bitimine kadar Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı web sayfası Sanayi Sicil Bilgi Sistemi üzerinden elektronik ortamda girmeleri gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

294 LİRA İDARİ PARA CEZASI VAR
2018 yılı faaliyetlerinin yer aldığı Yıllık İşletme Cetvelini belirtilen tarihe kadar girmeyen işletmelere 6948 sayılı Sanayi Sicil Kanununun 9. maddesi gereği 2019 yılı için Bin 294 TL idari para cezası uygulanacağı duyuruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.