Sanayi sitesi yapım ihalesi

GÜNDEM 25.04.2022 - 22:08, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2226+ kez okundu.
 

Sanayi sitesi yapım ihalesi

Sanayi sitesi yapım ihalesi
BASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre, Ankara ili Kalecik Belediyesi, küçük sanayi sitesi yapımı için ihaleye çıktı. 42 adet betonarme sanayi dükkanı yapımı için düzenlenecek ihale Kalecik Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda 17 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Yapım ihalesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Sanayi sitesi yapım ihalesi

BASIN İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre,

Ankara ili Kalecik Belediyesi, küçük sanayi sitesi yapımı için ihaleye çıktı.

42 adet betonarme sanayi dükkanı yapımı için düzenlenecek ihale Kalecik Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda 17 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Yapım ihalesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.