Sanayi sicil belgeleri e-devlet şifresiyle alınabilecek

GÜNDEM 11.04.2020 - 13:41, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1852+ kez okundu.
 

Sanayi sicil belgeleri e-devlet şifresiyle alınabilecek

Sanayi sicil belgeleri e-devlet şifresiyle alınabilecek
Isparta Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tufan Uysal, ‘Hizmet Standartları’ kapsamındaki birçok iş ve işlemler için başvuruların "Dijital Bakanlık" üzerinden yapılabildiğini bildirdi. Bu doğrultuda, vatandaşların İl Müdürlüklerince verilen toplam 26 hizmet için İl Müdürlüklerine gelinmeden e-devlet şifresi ile evden veya işyerinden gerekli iş ve işlemleri yapabileceklerini vurgulayan Isparta Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Uysal, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “2018 yılı ocak ayından itibaren Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüklerinin  “Hizmet Standartları “ kapsamındaki birçok iş ve işlemler için başvurular "Dijital Bakanlık" üzerinden yapılabilmektedir” dedi. Müdür Tufan Uysal; “Hali hazırda İl Müdürlüklerince verilen 26 hizmet için İl Müdürlüklerine gelinmeden e-devlet şifresi ile sayısal ortamdan https://dijitalbakanlik.sanayi.gov.tr linkinden başvurulabilirsiniz. Fiziksel temas, hava yolu vb. yollarla çok hızlı bulaşabilen ve enfekte olan insan sayısı tüm Dünya’da hızlı şekilde yükselen Koronavirüs (Covit-19) salgınının toplum sağlığında oluşturduğu riski yönetebilmek adına sosyal hareketliliği ve insanlar arası teması azaltarak sosyal izolasyonun mutlak şekilde sağlanması hayati derecede öneme haizdir. Toplum sağlığını korumak ve fiziksel teması en aza indirmek için il Müdürlüğümüz tarafından verilen Sanayi Sicil Belgesi ve sonrasındaki vize, değişiklik ve iptal işlemleri için yeni bir uygulama yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. “İL MÜDÜRLÜĞÜNE GELMENİZE GEREK KALMAYACAKTIR” Sanayi Sicil Belgesi İşlemleri için https://dijitalbakanlik.sanayi.gov.tr/Birimler / Diğer Hizmetler kısmından başvuruda bulunulmak kaydıyla işlemler yapılacak olup İl Müdürlüğüne gelmenize gerek kalmayacaktır. Sanayi Sicil Belgeleri için İl Müdürlüğüne gelmenize gerek kalmadan adreslerinize posta/kargo ile gönderilecektir. Bilgi için müdürlüğümüzün internet adresinden veya telefonundan bilgi alınabilecektir. Konu ile ilgili detaylı açıklama ve başvuru hakkındaki uygulama adımları Sanayi Sicil Belgesi kayıtlarındaki e-posta adreslerine gönderilmiş olup takıldığınız yerde aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz. Bu uygulama esnasında irtibat kurmanız gerektiğinde 444 61 00 dan (0246) 232 74 14 veya 232 85 10 nolu telefonlardan bilgi alabilirsiniz” dedi.
Sanayi sicil belgeleri e-devlet şifresiyle alınabilecek

Isparta Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tufan Uysal, ‘Hizmet Standartları’ kapsamındaki birçok iş ve işlemler için başvuruların "Dijital Bakanlık" üzerinden yapılabildiğini bildirdi.

Bu doğrultuda, vatandaşların İl Müdürlüklerince verilen toplam 26 hizmet için İl Müdürlüklerine gelinmeden e-devlet şifresi ile evden veya işyerinden gerekli iş ve işlemleri yapabileceklerini vurgulayan Isparta Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Uysal, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “2018 yılı ocak ayından itibaren Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüklerinin  “Hizmet Standartları “ kapsamındaki birçok iş ve işlemler için başvurular "Dijital Bakanlık" üzerinden yapılabilmektedir” dedi.

Müdür Tufan Uysal; “Hali hazırda İl Müdürlüklerince verilen 26 hizmet için İl Müdürlüklerine gelinmeden e-devlet şifresi ile sayısal ortamdan https://dijitalbakanlik.sanayi.gov.tr linkinden başvurulabilirsiniz.

Fiziksel temas, hava yolu vb. yollarla çok hızlı bulaşabilen ve enfekte olan insan sayısı tüm Dünya’da hızlı şekilde yükselen Koronavirüs (Covit-19) salgınının toplum sağlığında oluşturduğu riski yönetebilmek adına sosyal hareketliliği ve insanlar arası teması azaltarak sosyal izolasyonun mutlak şekilde sağlanması hayati derecede öneme haizdir. Toplum sağlığını korumak ve fiziksel teması en aza indirmek için il Müdürlüğümüz tarafından verilen Sanayi Sicil Belgesi ve sonrasındaki vize, değişiklik ve iptal işlemleri için yeni bir uygulama yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

“İL MÜDÜRLÜĞÜNE GELMENİZE

GEREK KALMAYACAKTIR”

Sanayi Sicil Belgesi İşlemleri için https://dijitalbakanlik.sanayi.gov.tr/Birimler / Diğer Hizmetler kısmından başvuruda bulunulmak kaydıyla işlemler yapılacak olup İl Müdürlüğüne gelmenize gerek kalmayacaktır.

Sanayi Sicil Belgeleri için İl Müdürlüğüne gelmenize gerek kalmadan adreslerinize posta/kargo ile gönderilecektir. Bilgi için müdürlüğümüzün internet adresinden veya telefonundan bilgi alınabilecektir.

Konu ile ilgili detaylı açıklama ve başvuru hakkındaki uygulama adımları Sanayi Sicil Belgesi kayıtlarındaki e-posta adreslerine gönderilmiş olup takıldığınız yerde aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz. Bu uygulama esnasında irtibat kurmanız gerektiğinde 444 61 00 dan (0246) 232 74 14 veya 232 85 10 nolu telefonlardan bilgi alabilirsiniz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.