Şampiyonlardan teşekkür ziyareti

SPOR 17.02.2016 - 11:24, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1742+ kez okundu.
 

Şampiyonlardan teşekkür ziyareti

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK, Aydın Söke’de gerçekleşen Muay Thai Türkiye şampiyonasından 1 altın, 3 gümüş, 2 bronz madalya ile dönen başarılı sporcuları makamında kabul etti.
Türkiye Muay Thai Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan minikler, gençler ve büyükler bay-bayan Türkiye şampiyonası 28 Ocak-7 Şubat tarihleri arasında Aydın Söke ilçesinde gerçekleştirildi. Şampiyonaya 20 sporcu ile katılan Ispartalı sporcular büyük bir başarıya imza atarak, kente 1 altın, 3 gümüş, 2 bronz madalya ile döndü. Toplamda 6 madalyayı Isparta’yı kazandıran şampiyon sporcular Sümeyye BARBAROS, Rahmican ERDOĞANYILMAZ, Furkan ÇALGICI, Alperen Ahmet BARAN,  Fatime YÜREKLİ, Fehime ÇATAL, Muay Thai İl Temsilcisi Nihat ÇALIŞ ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK, şampiyonada Isparta’yı başarıyla temsil eden sporcuları tebrik ederek, her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Muay Thai İl Temsilcisi Nihat ÇALIŞ ise şampiyonaya iyi hazırlandıklarını ve disiplinli çalışma sonucun da başarıya yakaladıklarını söyledi. Hedeflerinin milli takım kadrolarında yer alan sporcuların Dünya ve Avrupa arenasında dereceler elde etmek olduğunu söyleyen İl Temsilcisi Nihat ÇALIŞ, maddi ve manevi destek sağlayarak her zaman yanlarında olan Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürü Murat GEVREK’e teşekkür etti. Ziyaretin sonunda Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürü Murat GEVREK şampiyon sporculara çeşitli hediyeler takdim etti. Sporcular, İl Müdürü GEVREK’le hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK, Aydın Söke’de gerçekleşen Muay Thai Türkiye şampiyonasından 1 altın, 3 gümüş, 2 bronz madalya ile dönen başarılı sporcuları makamında kabul etti.

Türkiye Muay Thai Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan minikler, gençler ve büyükler bay-bayan Türkiye şampiyonası 28 Ocak-7 Şubat tarihleri arasında Aydın Söke ilçesinde gerçekleştirildi.

Şampiyonaya 20 sporcu ile katılan Ispartalı sporcular büyük bir başarıya imza atarak, kente 1 altın, 3 gümüş, 2 bronz madalya ile döndü.

Toplamda 6 madalyayı Isparta’yı kazandıran şampiyon sporcular Sümeyye BARBAROS, Rahmican ERDOĞANYILMAZ, Furkan ÇALGICI, Alperen Ahmet BARAN,  Fatime YÜREKLİ, Fehime ÇATAL, Muay Thai İl Temsilcisi Nihat ÇALIŞ ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK, şampiyonada Isparta’yı başarıyla temsil eden sporcuları tebrik ederek, her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Muay Thai İl Temsilcisi Nihat ÇALIŞ ise şampiyonaya iyi hazırlandıklarını ve disiplinli çalışma sonucun da başarıya yakaladıklarını söyledi. Hedeflerinin milli takım kadrolarında yer alan sporcuların Dünya ve Avrupa arenasında dereceler elde etmek olduğunu söyleyen İl Temsilcisi Nihat ÇALIŞ, maddi ve manevi destek sağlayarak her zaman yanlarında olan Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürü Murat GEVREK’e teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürü Murat GEVREK şampiyon sporculara çeşitli hediyeler takdim etti. Sporcular, İl Müdürü GEVREK’le hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.