SALUR KÖYÜNDE EVİ YANAN AİLEYE MADDİ YARDIM

GÜNDEM 06.09.2020 - 22:21, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2531+ kez okundu.
 

SALUR KÖYÜNDE EVİ YANAN AİLEYE MADDİ YARDIM

SALUR KÖYÜNDE EVİ YANAN AİLEYE MADDİ YARDIM
Yalvaç Belediye Meclisi’nde gündeme alınan ikinci ilave madde, geçtiğimiz şubat ayında Salur’da meydana gelen yangında evlerini kaybeden Altınbaş ailesine yardım teklifi görüşüldü. Meclisin MHP’li üyeleri tarafından verilen teklifte, “2020 yılı kış ayında elim bir olay olarak meydana gelen Salur Mahallesi’ndeki yangın sonucunda ev kullanılamaz hale gelmiş, içinde yaşayan Mehmet Altınbaş mağdur ve yardıma muhtaç hale gelmiştir. Belediyemiz tarafından ilgili aileye ihtiyaçlarını karşılamak üzere 10.000 (Onbin) TL yardım yapılması hususunu arz ederiz.” denilerek aileye yardım yapılması teklif edildi. MHP’li üyelerin bu teklifi oybirliğiyle kabul edilerek aileye 10 bin TL yardım yapılması kararlaştırıldı. Meclisin son gündem maddesinde de, 2020 yılı ekim ayı meclis toplantı günü ve saatinin belirlenmesi görüşüldü. Meclisin bir sonraki toplantısının 6 Ekim 2020 Salı günü saat 20:30’da yapılması kararlaştırılarak eylül ayı toplantısı sona erdirildi.  
SALUR KÖYÜNDE EVİ YANAN AİLEYE MADDİ YARDIM

Yalvaç Belediye Meclisi’nde gündeme alınan ikinci ilave madde, geçtiğimiz şubat ayında Salur’da meydana gelen yangında evlerini kaybeden Altınbaş ailesine yardım teklifi görüşüldü.

Meclisin MHP’li üyeleri tarafından verilen teklifte, “2020 yılı kış ayında elim bir olay olarak meydana gelen Salur Mahallesi’ndeki yangın sonucunda ev kullanılamaz hale gelmiş, içinde yaşayan Mehmet Altınbaş mağdur ve yardıma muhtaç hale gelmiştir. Belediyemiz tarafından ilgili aileye ihtiyaçlarını karşılamak üzere 10.000 (Onbin) TL yardım yapılması hususunu arz ederiz.”

denilerek aileye yardım yapılması teklif edildi. MHP’li üyelerin bu teklifi oybirliğiyle kabul edilerek aileye 10 bin TL yardım yapılması kararlaştırıldı.

Meclisin son gündem maddesinde de, 2020 yılı ekim ayı meclis toplantı günü ve saatinin belirlenmesi görüşüldü. Meclisin bir sonraki toplantısının 6 Ekim 2020 Salı günü saat 20:30’da yapılması kararlaştırılarak eylül ayı toplantısı sona erdirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.