Sağlık – Sen Isparta Şubesi’nin Temsilciler Toplantısı Yapıldı

GÜNDEM 16.11.2020 - 10:56, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2103+ kez okundu.
 

Sağlık – Sen Isparta Şubesi’nin Temsilciler Toplantısı Yapıldı

Sağlık – Sen Isparta Şubesi’nin Temsilciler Toplantısı Yapıldı
Sağlık – Sen (Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışmaları) Isparta Şubesi Genişletilmiş Temsilciler Toplantısı yapıldı. Şube Başkanı Erdal Demiralay; “Sağlık – Sen kurulduğu günkü idealiyle, değerlerinden asla taviz vermeden bu zor sürece rağmen hızına hız katarak yoluna devam etmektedir.   Koronavirüs pandemisi nedeniyle üyelerinin yoğun bir çalışma içinde olduğu için Temsilciler Toplantısını uzun süredir yapamayan Sağlık – Sen Isparta Şubesi söz konusu toplantıyı pandemi şartlarına uygun olarak açık alanda gerçekleştirdi. DEMİRALAY; “ÇOK VERİMLİ BİR TOPLANTI OLDU” Sendika yöneticileri ve temsilcilerin katıldığı toplantıda sendika gündemi ve faaliyet raporları belirlendi. Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı ve aynı zamanda Memur – Sen İl Temsilcisi olan Erdal Demiralay; “Pandemi nedeniyle uzunca bir süredir bir araya gelemediğimiz temsilci arkadaşlarımızla istişarelerde bulunduk. Çok verimli bir toplantı oldu toplantıya katılım sağlayan arkadaşlara teşekkür eder nöbetçi filyasyon da görevli olduğundan dolayı katılamayan kardeşlerimize de kolaylıklar dileriz” dedi. “ALLAH’IN İZNİYLE BU ZORLU SÜREC ATLATACAĞIZ” Koronavirüs pandemisi nedeniyle sağlık çalışanlarının çok zor bir dönemden geçtiğini ve tüm sağlık çalışanlarının büyük bir özveri ortaya koyduğunu vurgulayan Başkan Demiralay, konuşmasının devamında; “İnşaallah bu zorlu süreci tüm ülke olarak en kısa zamanda atlatalım. Tüm duamız ve temennimiz budur. Sağlık – Sen, kurulduğu günkü idealiyle, değerlerinden asla taviz vermeden bu zorlu süreçte de hızına hız katarak yoluna devam etmektedir. Değerler sendikacılığını, demokratikleşmeyi, özgürleşmeyi, sivilleşmeyi, kaliteli insan yetiştirmeyi misyon edinen, bu misyonunu bu misyonu hizmet sendikacılığı anlayışıyla yürüten Sağlık – Sen bu çizgide yürümeye devam edecektir" dedi. BAŞKAN DEMİRALAY’DAN TEMSİLCİLERE ŞİLT Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Erdal Demiralay, toplantının sonunda ise Sendikanın Temsilcilerine Teşekkür Şilt’i takdim etti. Toplantı, temsilcilerin sorunlarının dinlenerek çözüm önerilerinin sunulmasıyla sona erdi.
Sağlık – Sen Isparta Şubesi’nin Temsilciler Toplantısı Yapıldı

Sağlık – Sen (Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışmaları) Isparta Şubesi Genişletilmiş Temsilciler Toplantısı yapıldı. Şube Başkanı Erdal Demiralay; “Sağlık – Sen kurulduğu günkü idealiyle, değerlerinden asla taviz vermeden bu zor sürece rağmen hızına hız katarak yoluna devam etmektedir.
 
Koronavirüs pandemisi nedeniyle üyelerinin yoğun bir çalışma içinde olduğu için Temsilciler Toplantısını uzun süredir yapamayan Sağlık – Sen Isparta Şubesi söz konusu toplantıyı pandemi şartlarına uygun olarak açık alanda gerçekleştirdi.
DEMİRALAY; “ÇOK VERİMLİ
BİR TOPLANTI OLDU”
Sendika yöneticileri ve temsilcilerin katıldığı toplantıda sendika gündemi ve faaliyet raporları belirlendi. Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı ve aynı zamanda Memur – Sen İl Temsilcisi olan Erdal Demiralay; “Pandemi nedeniyle uzunca bir süredir bir araya gelemediğimiz temsilci arkadaşlarımızla istişarelerde bulunduk. Çok verimli bir toplantı oldu toplantıya katılım sağlayan arkadaşlara teşekkür eder nöbetçi filyasyon da görevli olduğundan dolayı katılamayan kardeşlerimize de kolaylıklar dileriz” dedi.
“ALLAH’IN İZNİYLE BU
ZORLU SÜREC ATLATACAĞIZ”
Koronavirüs pandemisi nedeniyle sağlık çalışanlarının çok zor bir dönemden geçtiğini ve tüm sağlık çalışanlarının büyük bir özveri ortaya koyduğunu vurgulayan Başkan Demiralay, konuşmasının devamında; “İnşaallah bu zorlu süreci tüm ülke olarak en kısa zamanda atlatalım. Tüm duamız ve temennimiz budur. Sağlık – Sen, kurulduğu günkü idealiyle, değerlerinden asla taviz vermeden bu zorlu süreçte de hızına hız katarak yoluna devam etmektedir. Değerler sendikacılığını, demokratikleşmeyi, özgürleşmeyi, sivilleşmeyi, kaliteli insan yetiştirmeyi misyon edinen, bu misyonunu bu misyonu hizmet sendikacılığı anlayışıyla yürüten Sağlık – Sen bu çizgide yürümeye devam edecektir" dedi.
BAŞKAN DEMİRALAY’DAN
TEMSİLCİLERE ŞİLT
Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Erdal Demiralay, toplantının sonunda ise Sendikanın Temsilcilerine Teşekkür Şilt’i takdim etti. Toplantı, temsilcilerin sorunlarının dinlenerek çözüm önerilerinin sunulmasıyla sona erdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.