Sağlık Bakanı ile görüştüler

GÜNDEM 24.02.2021 - 22:46, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2296+ kez okundu.
 

Sağlık Bakanı ile görüştüler

Sağlık Bakanı ile görüştüler
   TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü. Milletvekili Gökgöz, “Kıymetli Meclis Başkanvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç ile birlikte Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’yı ziyaret ettik. Isparta’mız için yapılması gereken çalışmalar ile alakalı istişarelerde bulunduk. İlgisinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” diye açıklama yaptı.
Sağlık Bakanı ile görüştüler

 

 TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü. Milletvekili Gökgöz, “Kıymetli Meclis Başkanvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç ile birlikte Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’yı ziyaret ettik.

Isparta’mız için yapılması gereken çalışmalar ile alakalı istişarelerde bulunduk. İlgisinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” diye açıklama yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.