Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de Vaka Sayısı 47'ye Çıktı

GÜNDEM 17.03.2020 - 09:26, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1970+ kez okundu.
 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de Vaka Sayısı 47'ye Çıktı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de Vaka Sayısı 47'ye Çıktı
Sağlık Bakanı Koca, 29 kişiye daha corona virüs tanısı konulduğunu, Türkiye'deki toplam vaka sayısının 47'ye çıktığını duyurdu. Koca, "Tedbirleri sıkı tutalım. Virüsle temas ihtimalini sıfırlayalım" çağrısı yaptı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınına ilişkin, " 29 yeni tanı kondu. Yeni tanı konanlarla birlikte toplam hasta sayımız 47 oldu" ifadesini kullandı. "YURT DIŞI TEMASI RİSK OLMAYA DEVAM EDECEK" Bakan Koca, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, bugün 29 kişiye corona virüs tanısı konulduğunu belirterek, şu bilgileri aktardı: "Yeni tanı konunlarla birlikte toplam hasta sayımız 47 oldu. Son 29 vakanın tamamı doğrudan ve dolaylı olarak ABD, Ortadoğu ve Avrupa temaslıdır. 3'ü umreden döndü. Yurt dışı teması risk olmaya devam edecek. Tedbirleri sıkı uygulayalım." "TEDBİRLERİ SIKI TUTALIM" Koca, corona virüse ilişkin tedbirlerin sıkı tutulmasını istedi. Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Tespit edilen her vaka toplum için risk olmaktan çıkmıştır. Her yeni tanı üzücü fakat sizin için bir güvencedir" ifadelerini kullandı. Salgınlarda olayların panikle kontrolden çıktığını, tedbir ve paniğin birbirinin zıttı olduğunu vurgulayan Sağlık Bakanı, "Tedbirleri sıkı tutalım. Virüsle temas ihtimalini sıfırlayalım" çağrısında bulundu.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de Vaka Sayısı 47'ye Çıktı

Sağlık Bakanı Koca, 29 kişiye daha corona virüs tanısı konulduğunu, Türkiye'deki toplam vaka sayısının 47'ye çıktığını duyurdu. Koca, "Tedbirleri sıkı tutalım. Virüsle temas ihtimalini sıfırlayalım" çağrısı yaptı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınına ilişkin, " 29 yeni tanı kondu. Yeni tanı konanlarla birlikte toplam hasta sayımız 47 oldu" ifadesini kullandı.

"YURT DIŞI TEMASI RİSK OLMAYA DEVAM EDECEK"

Bakan Koca, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, bugün 29 kişiye corona virüs tanısı konulduğunu belirterek, şu bilgileri aktardı: "Yeni tanı konunlarla birlikte toplam hasta sayımız 47 oldu. Son 29 vakanın tamamı doğrudan ve dolaylı olarak ABD, Ortadoğu ve Avrupa temaslıdır. 3'ü umreden döndü. Yurt dışı teması risk olmaya devam edecek. Tedbirleri sıkı uygulayalım."

"TEDBİRLERİ SIKI TUTALIM"

Koca, corona virüse ilişkin tedbirlerin sıkı tutulmasını istedi. Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Tespit edilen her vaka toplum için risk olmaktan çıkmıştır. Her yeni tanı üzücü fakat sizin için bir güvencedir" ifadelerini kullandı. Salgınlarda olayların panikle kontrolden çıktığını, tedbir ve paniğin birbirinin zıttı olduğunu vurgulayan Sağlık Bakanı, "Tedbirleri sıkı tutalım. Virüsle temas ihtimalini sıfırlayalım" çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.