ŞADİYE HANIMIN GURUR GÜNÜ

GÜNDEM 04.04.2019 - 18:36, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1929+ kez okundu.
 

ŞADİYE HANIMIN GURUR GÜNÜ

ŞADİYE HANIMIN GURUR GÜNÜ
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in zorlu seçim sürecindeki en büyük destekçisi ailesiydi.  Başdeğirmen’in eşi Şadiye hanım, Başdeğirmen’i hiç yalnız bırakmadı. Kızı Mürüvvet ile oğlu Celal de yükü paylaştı. Mazbata günü en büyük gururu Şadiye Hanım yaşadı. Öyle ki; Şadiye Hanım, mazbatasını aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan eşi Başkan Şükrü Başdeğirmen’i, gözlerini bir an olsun ayırmadan izledi.
ŞADİYE HANIMIN GURUR GÜNÜ

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in zorlu seçim sürecindeki en büyük destekçisi ailesiydi. 

Başdeğirmen’in eşi Şadiye hanım, Başdeğirmen’i hiç yalnız bırakmadı. Kızı Mürüvvet ile oğlu Celal de yükü paylaştı. Mazbata günü en büyük gururu Şadiye Hanım yaşadı. Öyle ki; Şadiye Hanım, mazbatasını aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan eşi Başkan Şükrü Başdeğirmen’i, gözlerini bir an olsun ayırmadan izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.