Saadet Partisinde tek aday Kenan Büyükleblebi

GÜNDEM 19.04.2016 - 11:41, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2506+ kez okundu.
 

Saadet Partisinde tek aday Kenan Büyükleblebi

Saadet Partisi İl Başkanı Adem Oflaz, partilerinin hafta sonu yapacakları Merkez İlçe olağan genel kurul toplantısı için dün bir basın toplantısı düzenledi. Dün saat 11.00’de parti binasında gerçekleştirilen toplantıya; İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldızhan ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut ile Merkez İlçe Başkanlığına aday olan Kenan Büyükleblebi katıldı.
  İl Başkanı Adem Oflaz, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Partimizin Merkez İlçe Başkanlığı olağan genel kurul toplantısı 24 Nisan 2016 Pazar günü Kültür Sineması Salonunda gerçekleştirilecektir. Bilindiği gibi, Merkez İlçe Başkanlığı görevini uzun süredir Mustafa Akbulut arkadaşımız yürütüyordu. Kendisi bu süre zarfında önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Pazar günü yapacağımız kongrede kendisi aday olmayacak olup, görevi bırakacağından Merkez İlçe Başkanlığına Partimizde çeşitli kademelerde görev yapan Kenan Büyükleblebi arkadışımız aday olmuştur. Pazar günü yapacağımız kongremize; Partimiz Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi, TV Yapımcısı Mustafa Kaya iştirak edeceklerdir. Ben, kongremizin son derece heyecanlı ve coşkuyla geçeceğine inanıyorum. Merkez İlçe Başkanımıza, bu zamana kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, Merkez İlçe Başkanlığına aday olan arkadaşımız Kenan Büyükleblebi’ye de başarılar diliyorum” dedi. Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut, hafta sonu yapacakları olağan genel kurul toplantısı konusunda yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bilindiği gibi millet olarak gerçekten çok zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Terör belası ülkemizi kasıp kavuruyor. Devletimiz elbet bir gün bu terör belasının hakkından gelecektir. Bu terörü bertaraf etmek için millet olarak birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Bir süredir partimizin Merkez İlçe Başkanlığı görevini ben yürütüyordum. Pazar günü genel kurulumuz var. Ancak, ben aday olmayacağım ve görevden ayrılacağım. Söz konusu kongremizde Merkez İlçe Başkanlığı görevine aday olan Kenan arkadaşımıza da bu yolda şimdiden başarılar diliyorum” dedi. Saadet Partisi Merkez İlçe Başkan adayı Kenan Büyükleblebi de toplantıda yaptığı konuşmada; “Partimizin Merkez ilçe kongresi Pazar günü yapılacaktır. Biz yönetim olarak göreve talip olduk. İnşaallah Allah yardımcımız olsun. Bizler, milli görüş kadroları olarak var gücümüzle çalışmaktayız, son iki yıllık süre içerisinde esnaflarımıza, oda başkanlarımıza, sivil toplum kuruluş örgütlerine, ziyaretlerimizi gerçekleştirdik ve Isparta’mızın menfaatleri doğrultusunda görüş alış verişinde bulunduk. Şuanda adayız ve 24 Nisan Pazar günü yapacak olduğumuz kongremizle görevimizi resmileştireceğiz ve Isparta’mıza daha iyi hizmetler yapabilmek için geliyoruz. Yaşanılabilir bir Isparta, yaşanılabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya için: 24 Nisan Pazar günü Kültür Sarayı Sineması salonunda yapacağımız Saadet Partisi merkez ilçe kongremize tüm Ispartalı hemşerilerimizi davet ediyoruz” dedi. Resim: Saadet Partisi toplantı – M. İlçe Bşk. Adayı Kenan Büyükleblebi –  
Saadet Partisi İl Başkanı Adem Oflaz, partilerinin hafta sonu yapacakları Merkez İlçe olağan genel kurul toplantısı için dün bir basın toplantısı düzenledi. Dün saat 11.00’de parti binasında gerçekleştirilen toplantıya; İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldızhan ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut ile Merkez İlçe Başkanlığına aday olan Kenan Büyükleblebi katıldı.

 

İl Başkanı Adem Oflaz, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Partimizin Merkez İlçe Başkanlığı olağan genel kurul toplantısı 24 Nisan 2016 Pazar günü Kültür Sineması Salonunda gerçekleştirilecektir. Bilindiği gibi, Merkez İlçe Başkanlığı görevini uzun süredir Mustafa Akbulut arkadaşımız yürütüyordu. Kendisi bu süre zarfında önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Pazar günü yapacağımız kongrede kendisi aday olmayacak olup, görevi bırakacağından Merkez İlçe Başkanlığına Partimizde çeşitli kademelerde görev yapan Kenan Büyükleblebi arkadışımız aday olmuştur.

Pazar günü yapacağımız kongremize; Partimiz Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi, TV Yapımcısı Mustafa Kaya iştirak edeceklerdir. Ben, kongremizin son derece heyecanlı ve coşkuyla geçeceğine inanıyorum. Merkez İlçe Başkanımıza, bu zamana kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, Merkez İlçe Başkanlığına aday olan arkadaşımız Kenan Büyükleblebi’ye de başarılar diliyorum” dedi.

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut, hafta sonu yapacakları olağan genel kurul toplantısı konusunda yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bilindiği gibi millet olarak gerçekten çok zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Terör belası ülkemizi kasıp kavuruyor. Devletimiz elbet bir gün bu terör belasının hakkından gelecektir. Bu terörü bertaraf etmek için millet olarak birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Bir süredir partimizin Merkez İlçe Başkanlığı görevini ben yürütüyordum. Pazar günü genel kurulumuz var. Ancak, ben aday olmayacağım ve görevden ayrılacağım. Söz konusu kongremizde Merkez İlçe Başkanlığı görevine aday olan Kenan arkadaşımıza da bu yolda şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkan adayı Kenan Büyükleblebi de toplantıda yaptığı konuşmada; “Partimizin Merkez ilçe kongresi Pazar günü yapılacaktır. Biz yönetim olarak göreve talip olduk. İnşaallah Allah yardımcımız olsun. Bizler, milli görüş kadroları olarak var gücümüzle çalışmaktayız, son iki yıllık süre içerisinde esnaflarımıza, oda başkanlarımıza, sivil toplum kuruluş örgütlerine, ziyaretlerimizi gerçekleştirdik ve Isparta’mızın menfaatleri doğrultusunda görüş alış verişinde bulunduk.

Şuanda adayız ve 24 Nisan Pazar günü yapacak olduğumuz kongremizle görevimizi resmileştireceğiz ve Isparta’mıza daha iyi hizmetler yapabilmek için geliyoruz.

Yaşanılabilir bir Isparta, yaşanılabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya için: 24 Nisan Pazar günü Kültür Sarayı Sineması salonunda yapacağımız Saadet Partisi merkez ilçe kongremize tüm Ispartalı hemşerilerimizi davet ediyoruz” dedi.

Resim: Saadet Partisi toplantı –

M. İlçe Bşk. Adayı Kenan Büyükleblebi –

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.