ROSELAND MOBİLYA SHOWROOM BÜYÜK HEDEFLERE İLERLİYOR

GÜNDEM 29.05.2020 - 12:50, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3161+ kez okundu.
 

ROSELAND MOBİLYA SHOWROOM BÜYÜK HEDEFLERE İLERLİYOR

ROSELAND MOBİLYA SHOWROOM BÜYÜK HEDEFLERE İLERLİYOR
Doğtaş, Konfor, Çilek gibi ünlü markaları da bünyesinde barındıran, Eğirdir Yolu’nda 20 bin m2 kapalı alana sahip Roseland Mobilya, Mehmet Manav işletmeciliğinde daha büyük hedeere ilerliyor.  İş hayatına çobanlık ile başlayan Mehmet Manav’ın küçük bir atölye imalathanesinden Eğirdir Yolu üzerinde 20 bin m2’lik kapalı alana sahip ve içinde ünlü markaların yer aldığı mobilya showroom mağazalarına hizmet veriyor. Doğtaş, Konfor ve Çilek gibi ünlü markalara da bayilik yapan Roseland Mobilya’nın yönetimi Gülizar, Dudu, Esra, Sena ve Nisa’ya emanet… 
ROSELAND MOBİLYA SHOWROOM BÜYÜK HEDEFLERE İLERLİYOR

Doğtaş, Konfor, Çilek gibi ünlü markaları da bünyesinde barındıran, Eğirdir Yolu’nda 20 bin m2 kapalı alana sahip Roseland Mobilya, Mehmet Manav işletmeciliğinde daha büyük hedeere ilerliyor. 

İş hayatına çobanlık ile başlayan Mehmet Manav’ın küçük bir atölye imalathanesinden Eğirdir Yolu üzerinde 20 bin m2’lik kapalı alana sahip ve içinde ünlü markaların yer aldığı mobilya showroom mağazalarına hizmet veriyor. Doğtaş, Konfor ve Çilek gibi ünlü markalara da bayilik yapan Roseland Mobilya’nın yönetimi Gülizar, Dudu, Esra, Sena ve Nisa’ya emanet… 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.