Resmi Gazete'de Yayımlandı; Yılsonuna Kadar Ücretsiz!

GÜNDEM 30.08.2020 - 11:47, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1674+ kez okundu.
 

Resmi Gazete'de Yayımlandı; Yılsonuna Kadar Ücretsiz!

Resmi Gazete'de Yayımlandı; Yılsonuna Kadar Ücretsiz!
Sağlık çalışanları için 31 Ağustos tarihine kadar toplu taşıma ve sosyal tesislerin ücretsiz olmasına karar verilmişti. Resmi Gazete’de yayımlanan yeni karara göre Sağlık çalışanları toplu taşıma ve sosyal tesislerden yılsonuna kadar ücretsiz faydalanabilecekler.   O SÜRE 31 AĞUSTOS’TA BİTİYORDU Tüm dünyada binlerce insanın ölmesine neden olan salgında, Türkiye’de sağlık çalışanları yılmadan mücadele ediyor. Bu nedenle sağlık çalışanlarının 31 Ağustos tarihine kadar toplu taşıma ve sosyal tesisleri ücretsiz kullanılmasına karar verilmişti. YILSONUNA KADAR ÜCRETSİZ Resmi Gazete’de yayımlanan yeni düzenleme ile sağlık çalışanlarının toplu taşıma ve kamuya ait sosyal tesislerden yılsonuna kadar ücretsiz yararlanmasına karar verildi.
Resmi Gazete'de Yayımlandı; Yılsonuna Kadar Ücretsiz!

Sağlık çalışanları için 31 Ağustos tarihine kadar toplu taşıma ve sosyal tesislerin ücretsiz olmasına karar verilmişti. Resmi Gazete’de yayımlanan yeni karara göre Sağlık çalışanları toplu taşıma ve sosyal tesislerden yılsonuna kadar ücretsiz faydalanabilecekler.
 
O SÜRE 31 AĞUSTOS’TA BİTİYORDU
Tüm dünyada binlerce insanın ölmesine neden olan salgında, Türkiye’de sağlık çalışanları yılmadan mücadele ediyor. Bu nedenle sağlık çalışanlarının 31 Ağustos tarihine kadar toplu taşıma ve sosyal tesisleri ücretsiz kullanılmasına karar verilmişti.
YILSONUNA KADAR ÜCRETSİZ
Resmi Gazete’de yayımlanan yeni düzenleme ile sağlık çalışanlarının toplu taşıma ve kamuya ait sosyal tesislerden yılsonuna kadar ücretsiz yararlanmasına karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.