Rektörden Teşekkür Mesajı

SAĞLIK 15.05.2015 - 18:41, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2658+ kez okundu.
 

Rektörden Teşekkür Mesajı

Bilindiği gibi “İlham veren üniversite” vizyonu ile çıktığımız rektörlük seçim sürecinin sonunda Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğüne atanmış ve görevime başlamış bulunmaktayım. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından bu göreve layık görülmek,  değerli YÖK üyelerinin takdirleri ve üniversitemiz öğretim üyelerinin teveccühlerini kazanmış olmak beni onurlandırmıştır. Bu onuru layıkıyla taşıyabilmek için ben ve tüm SDÜ çalışanlarının elinden gelen tüm gayreti göstereceğinden şüphem bulunmamaktadır.  Allah yardımcımız olsun. Üniversitemizin bu yeni döneminin şekillenmesine katkıda bulunan herkese samimiyetle ve içten dileklerimle teşekkür eder, dönemin büyük SDÜ ailesi için, şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim.                                                                                               Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü

Bilindiği gibi “İlham veren üniversite” vizyonu ile çıktığımız rektörlük seçim sürecinin sonunda Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğüne atanmış ve görevime başlamış bulunmaktayım.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından bu göreve layık görülmek,  değerli YÖK üyelerinin takdirleri ve üniversitemiz öğretim üyelerinin teveccühlerini kazanmış olmak beni onurlandırmıştır. Bu onuru layıkıyla taşıyabilmek için ben ve tüm SDÜ çalışanlarının elinden gelen tüm gayreti göstereceğinden şüphem bulunmamaktadır.  Allah yardımcımız olsun.

Üniversitemizin bu yeni döneminin şekillenmesine katkıda bulunan herkese samimiyetle ve içten dileklerimle teşekkür eder, dönemin büyük SDÜ ailesi için, şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim.

                                                                                             

Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.