REKTÖR HOCA İLK KEZ KONUŞTU

GÜNDEM 14.04.2015 - 20:28, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1964+ kez okundu.
 

REKTÖR HOCA İLK KEZ KONUŞTU

REKTÖR HOCA İLK KEZ KONUŞTU
Rektör İbicioğlu; "Ülkemiz bir hukuk devletidir. Hiç bir organ ve kurum anayasadan ve yasalardan almadığı yetkiyi kullanamaz. Yasadışı bir şekilde kendisini MİT elemanı olarak tanıtıp hocalarımızı taciz ettiği iddia edilen kişi yada kişiler Cumhuriyet savcılığının emriyle emniyet birimlerimizce takip edilmiş ve gözaltına alınmıştır. Üniversitemizin yasadışı iş ve eylemlere kayıtsız olması söz konusu değildir. Bu olayın üniversitemizle tek ilgisi bir yayın evinin sahibi olan kişinin Yaşam Boyu Eğitim Merkezi binasında gözaltına alınmış olmasıdır.   Belirtilen kişi bilinen bir yayın evinin sahibi olarak Isparta'da başka kamu kurum ve kuruluşlarıyla görüştüğü gibi piyasa koşullarında eğitim faaliyeti gösteren Yaşam Boyu Eğitim Merkezi yetkilileri ile de görüşme yaptığı anlaşılmaktadır. Olayın üniversitemiz ile olan bağlantısı ancak bu kadardır.
REKTÖR HOCA İLK KEZ KONUŞTU

Rektör İbicioğlu; "Ülkemiz bir hukuk devletidir. Hiç bir organ ve kurum anayasadan ve yasalardan almadığı yetkiyi kullanamaz.

Yasadışı bir şekilde kendisini MİT elemanı olarak tanıtıp hocalarımızı taciz ettiği iddia edilen kişi yada kişiler Cumhuriyet savcılığının emriyle emniyet birimlerimizce takip edilmiş ve gözaltına alınmıştır. Üniversitemizin yasadışı iş ve eylemlere kayıtsız olması söz konusu değildir.

Bu olayın üniversitemizle tek ilgisi bir yayın evinin sahibi olan kişinin Yaşam Boyu Eğitim Merkezi binasında gözaltına alınmış olmasıdır.  

Belirtilen kişi bilinen bir yayın evinin sahibi olarak Isparta'da başka kamu kurum ve kuruluşlarıyla görüştüğü gibi piyasa koşullarında eğitim faaliyeti gösteren Yaşam Boyu Eğitim Merkezi yetkilileri ile de görüşme yaptığı anlaşılmaktadır. Olayın üniversitemiz ile olan bağlantısı ancak bu kadardır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.