REKTÖR DİLER’DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

GÜNDEM 08.11.2019 - 12:52, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2487+ kez okundu.
 

REKTÖR DİLER’DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

REKTÖR DİLER’DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa’nın (S.A.V) dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olun Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rektör Diler mesajında; “Alemlere rahmet olan Yeryüzünde en şefkatli, en yumuşak, en edebli, en cesur, en adaletli, en sabırlı, en kanaatkar, en vakur, Cenab-ı Hakk’ın “HABİBİM” iltifatına mazhar olmuş tek insan Peygamberimiz: HZ. MUHAMMED (SAV) Peygamber Efendimizin doğumunun sembolü Mevlid Kandilimiz mübarek olsun. Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin. Duanız kabul ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun inşallah.”
REKTÖR DİLER’DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa’nın (S.A.V) dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olun Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Rektör Diler mesajında; “Alemlere rahmet olan Yeryüzünde en şefkatli, en yumuşak, en edebli, en cesur, en adaletli, en sabırlı, en kanaatkar, en vakur, Cenab-ı Hakk’ın “HABİBİM” iltifatına mazhar olmuş tek insan Peygamberimiz: HZ. MUHAMMED (SAV) Peygamber Efendimizin doğumunun sembolü Mevlid Kandilimiz mübarek olsun. Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.

Duanız kabul ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun inşallah.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.