RECEP USTA START VERDİ

SİYASET 12.04.2015 - 15:44, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2878+ kez okundu.
 

RECEP USTA START VERDİ

Ak parti'nin ısparta'da kurucu il başkanı olan ve 2 dönemmilletvekilliği görevinde bulunan 7 haziran'da yapılacak seçimlerde tekrar adayolan recep özel seçim çalışmaları için sahaya indi.   Ak parti'nin 2. Sıra milletvekili adayı avukat recep özel, 7haziran seçimleri öncesinde dün ısparta'ya gelerek seçim startını verdi.Isparta esnafı ile buluşan milletvekili özel, daha sonra ise hafta olmasınedeniyle mesirelik alanda piknik yapan aileler ile buluştu. Özel, yeni türkiyeyolunda 7 haziran seçimlerinin önemine dikkat çekerken, ak parti iktidarınınhizmetlerinden bahsetti.  Ak parti iletürkiye'nin yeniden güçlendiğine dikkat çeken milletvekili özel, ısparta bizeher zaman bu yolda desteğini vermiştir. Biz inanıyoruz ki bu dönem de halkımızbüyük bir teveccüh göstererek bizleri güçlü bir şekilde tbmm'ye gönderecektirdedi.

Ak parti'nin ısparta'da kurucu il başkanı olan ve 2 dönemmilletvekilliği görevinde bulunan 7 haziran'da yapılacak seçimlerde tekrar adayolan recep özel seçim çalışmaları için sahaya indi.

 

Ak parti'nin 2. Sıra milletvekili adayı avukat recep özel, 7haziran seçimleri öncesinde dün ısparta'ya gelerek seçim startını verdi.Isparta esnafı ile buluşan milletvekili özel, daha sonra ise hafta olmasınedeniyle mesirelik alanda piknik yapan aileler ile buluştu. Özel, yeni türkiyeyolunda 7 haziran seçimlerinin önemine dikkat çekerken, ak parti iktidarınınhizmetlerinden bahsetti.  Ak parti iletürkiye'nin yeniden güçlendiğine dikkat çeken milletvekili özel, ısparta bizeher zaman bu yolda desteğini vermiştir. Biz inanıyoruz ki bu dönem de halkımızbüyük bir teveccüh göstererek bizleri güçlü bir şekilde tbmm'ye gönderecektirdedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.