RECEP ÖZEL SANDIKLARI PATLATACAĞIZ

SİYASET 19.04.2015 - 19:21, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2502+ kez okundu.
 

RECEP ÖZEL SANDIKLARI PATLATACAĞIZ

AK Parti Milletvekili Recep Özel, Milletvekili Aday Tanıtım töreninde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Milletvekili Özel, bu secim benim milletvekili olmam, Süreyya Beyin milletvekili olması seçimi değil.
AK Parti Milletvekili Recep Özel, Milletvekili Aday Tanıtım töreninde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Milletvekili Özel, bu secim benim milletvekili olmam, Süreyya Beyin milletvekili olması seçimi değil. Bu seçim Türkiye’de seçimlerin seçimi, Yeni Türkiye’nin seçimi. Herkese biz bu kervanda yer var diyoruz" dedi.   Milletvekili Özel konuşmasında ise; "Ömrümün yarısınıbu siyasi çizgide geçirmiş biriyim. Son 14 yılda çocuğumuz gibi büyüttüğümüzdavayı bu noktaya getirip tek başına iktidar olmasının onurunu, mutluluğunuyaşattığı için başta kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep TayyipErdoğan’a buradan selamlarımı gönderiyorum. Beni üçüncü dönemde partimIsparta’ya aday koymuşsa  bize düşenöncekinden çok daha fazla çalışmak ter akıtmaktır. Seçim startını verdiğimiz bugünde daha fazla koşacağımız daha fazla Isparta’nın derdiyle dertleneceğimizinsözünü veriyorum. Bizim davamız var.Birilerinin davası olmayabilir. Davasıolanlar burada. Bizim kişiyle bir davamız yok. Kişisel davası olanların buparti çatısı altında hiçbir zaman yeri olmadı olmayacakta. Bu secim benimmilletvekili olmam, Süreyya Beyin milletvekili olması seçimi değil. Buseçim  Türkiye’de seçimlerin seçimi, YeniTürkiye’nin seçimi.  Herkese biz bukervanda yer var diyoruz. Ama kıymet bilmeyip gidenler olabilir darılanlarbeklentisi karşılanmayanlar olabilir. Kişisel hesapları bir kenara itipIsparta’da 4 vekille birlikte Ankara’ya gideceğiz ki Isparta’nın sese çok fazlaçıksın istiyoruz. Bize halkımız ümit veriyoruz. Diğer partiler burada  bir şey söyleyebilir mi? Ümit verebilir mi?Bol keseden atabilirler. Ama biz ayakları yere sağlam  basan, seçim ekonomisi uygulamadan bu ülkedene yapılması gerektiğini bilen iktidar mensuplarıyız. Genel Başkanımız HocamızAhmet Davutoğlu’nun gireceği bu ilk seçimde bizlere düşen daha fazla koşmakolacaktır. En yüksek oyu alıp 4-0 yapmaya var mıyız? Durmak yok hep birliktekoşturacağız? Bize hakaret edecekler. Laf söyleyecekler. Bunların hiç biri biziyıldırmayacak. Onlar bizim hızımız olacak. İyi ki onlar var İyi ki biz varız. Bizimleülke şaha kalkıyor onların vereceği sadece kaos.  Ne diyorlar ‘üçümüz koalisyon yapacağız’diyorlar. MHP-CHP-HDP koalisyon yapacakmış. Bunlar mı ülkeyi yönetecek. Tekparti yönetiminde bu ülke faydalandı. Artık koalisyonları götürür mü? Buna primverir mi? Gümbür gümbür geliyoruz. AK Parti’de sandıkları patlatacağız.  YeniTürkiye’nin yeni anayasanını inşasını yapacağız” diye konuştu
AK Parti Milletvekili Recep Özel, Milletvekili Aday Tanıtım töreninde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Milletvekili Özel, bu secim benim milletvekili olmam, Süreyya Beyin milletvekili olması seçimi değil.

AK Parti Milletvekili Recep Özel, Milletvekili Aday Tanıtım töreninde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Milletvekili Özel, bu secim benim milletvekili olmam, Süreyya Beyin milletvekili olması seçimi değil. Bu seçim Türkiye’de seçimlerin seçimi, Yeni Türkiye’nin seçimi. Herkese biz bu kervanda yer var diyoruz" dedi.

 

Milletvekili Özel konuşmasında ise; "Ömrümün yarısınıbu siyasi çizgide geçirmiş biriyim. Son 14 yılda çocuğumuz gibi büyüttüğümüzdavayı bu noktaya getirip tek başına iktidar olmasının onurunu, mutluluğunuyaşattığı için başta kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep TayyipErdoğan’a buradan selamlarımı gönderiyorum. Beni üçüncü dönemde partimIsparta’ya aday koymuşsa  bize düşenöncekinden çok daha fazla çalışmak ter akıtmaktır. Seçim startını verdiğimiz bugünde daha fazla koşacağımız daha fazla Isparta’nın derdiyle dertleneceğimizinsözünü veriyorum. Bizim davamız var.Birilerinin davası olmayabilir. Davasıolanlar burada. Bizim kişiyle bir davamız yok. Kişisel davası olanların buparti çatısı altında hiçbir zaman yeri olmadı olmayacakta. Bu secim benimmilletvekili olmam, Süreyya Beyin milletvekili olması seçimi değil. Buseçim  Türkiye’de seçimlerin seçimi, YeniTürkiye’nin seçimi.  Herkese biz bukervanda yer var diyoruz. Ama kıymet bilmeyip gidenler olabilir darılanlarbeklentisi karşılanmayanlar olabilir. Kişisel hesapları bir kenara itipIsparta’da 4 vekille birlikte Ankara’ya gideceğiz ki Isparta’nın sese çok fazlaçıksın istiyoruz. Bize halkımız ümit veriyoruz. Diğer partiler burada  bir şey söyleyebilir mi? Ümit verebilir mi?Bol keseden atabilirler. Ama biz ayakları yere sağlam  basan, seçim ekonomisi uygulamadan bu ülkedene yapılması gerektiğini bilen iktidar mensuplarıyız. Genel Başkanımız HocamızAhmet Davutoğlu’nun gireceği bu ilk seçimde bizlere düşen daha fazla koşmakolacaktır. En yüksek oyu alıp 4-0 yapmaya var mıyız? Durmak yok hep birliktekoşturacağız? Bize hakaret edecekler. Laf söyleyecekler. Bunların hiç biri biziyıldırmayacak. Onlar bizim hızımız olacak. İyi ki onlar var İyi ki biz varız. Bizimleülke şaha kalkıyor onların vereceği sadece kaos.  Ne diyorlar ‘üçümüz koalisyon yapacağız’diyorlar. MHP-CHP-HDP koalisyon yapacakmış. Bunlar mı ülkeyi yönetecek. Tekparti yönetiminde bu ülke faydalandı. Artık koalisyonları götürür mü? Buna primverir mi? Gümbür gümbür geliyoruz. AK Parti’de sandıkları patlatacağız.  YeniTürkiye’nin yeni anayasanını inşasını yapacağız” diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.