RECEP ÖZEL SAHAYA İNDİ

SİYASET 12.04.2015 - 15:02, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1718+ kez okundu.
 

RECEP ÖZEL SAHAYA İNDİ

Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda düzenlenen konferansa AK Parti Milletvekili Recep Özel'de katıldı.
Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda düzenlenen konferansa AK Parti Milletvekili Recep Özel'de katıldı. Konferansta konuşan Yılmaz, Başkanlık Sistemiyle beraber,tamamen yerli bir Milli Anayasanın gerçekleşmesi, “Yeniden Büyük Türkiye”nin İnşası için Başkanlık Sistemi ve Milli bir Anayasa şarttır. Olmazsa asla Büyük Devlet asla olunamaz şartıdır! Bunu çok iyi bilen Dış Güçler, içimizdeki Piyonları yoluyla İktidar Partimizin Anayasal çoğunluğa sahip olmaması için her türlü şer ittifakı ve karanlık eylemleri denemeye başladılar!  Seçimlere kadar daha da artacağı anlaşılan derini(!) güçlerce tezgâhlanan Terör olayları,Haziran Seçimlerinin Seçimlerin seçimi olduğunu bir kere daha göstermektedir! At gözlükleri Particilik, Cemaatçilik, Irkçılık, Mezhep ve Meşrep taassubu gözlüklerini atarak Ülkemiz üzerinde oynanmakta olan oyunları birlikte bozmalıyız! Birilerine kinimiz, hasedimiz ve nefsi arzularımız, akıllarımıza ve Kalb gözümüze perde olmamalıdır. Büyük Türkiye Gemisi, henüz Yeniden İnşa edilirken bu gemiyi Terörden beslenen Faizci ve Irkçı Partilerin Korsanlarına teslim edecek yanlışlıkları terk etmeliyiz! Barışa, sevgiye ve kardeşliğe hasret duyan ve güçlü Süper bir Türkiye özlemi içinde olan her Vatandaşımız,Korsan Partiler tarafından yetmiş kuruşa muhtaç edilmiş Eski Türkiye özlemi çeken çıkarcıların zulüm çarkına AK çomağını sokmalıdır!     Konferans sonunda ise AK Parti Milletvekili Recep Özel ve 20.Dönem Rize Milletvekili Şevki Yılmaz uzun süre sohbet etti. Öte yandan dün Isparta'ya gelen AK Parti Milletvekili ve Adayı Recep Özel seçim çalışmaları için start verdi. 
Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda düzenlenen konferansa AK Parti Milletvekili Recep Özel'de katıldı.

Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda düzenlenen konferansa AK Parti Milletvekili Recep Özel'de katıldı.

Konferansta konuşan Yılmaz, Başkanlık Sistemiyle beraber,tamamen yerli bir Milli Anayasanın gerçekleşmesi, “Yeniden Büyük Türkiye”nin İnşası için Başkanlık Sistemi ve Milli bir Anayasa şarttır. Olmazsa asla Büyük Devlet asla olunamaz şartıdır! Bunu çok iyi bilen Dış Güçler, içimizdeki Piyonları yoluyla İktidar Partimizin Anayasal çoğunluğa sahip olmaması için her türlü şer ittifakı ve karanlık eylemleri denemeye başladılar!

 Seçimlere kadar daha da artacağı anlaşılan derini(!) güçlerce tezgâhlanan Terör olayları,Haziran Seçimlerinin Seçimlerin seçimi olduğunu bir kere daha göstermektedir! At gözlükleri Particilik, Cemaatçilik, Irkçılık, Mezhep ve Meşrep taassubu gözlüklerini atarak Ülkemiz üzerinde oynanmakta olan oyunları birlikte bozmalıyız! Birilerine kinimiz, hasedimiz ve nefsi arzularımız, akıllarımıza ve Kalb gözümüze perde olmamalıdır. Büyük Türkiye Gemisi, henüz Yeniden İnşa edilirken bu gemiyi Terörden beslenen Faizci ve Irkçı Partilerin Korsanlarına teslim edecek yanlışlıkları terk etmeliyiz! Barışa, sevgiye ve kardeşliğe hasret duyan ve güçlü Süper bir Türkiye özlemi içinde olan her Vatandaşımız,Korsan Partiler tarafından yetmiş kuruşa muhtaç edilmiş Eski Türkiye özlemi çeken çıkarcıların zulüm çarkına AK çomağını sokmalıdır!

 

 

Konferans sonunda ise AK Parti Milletvekili Recep Özel ve 20.Dönem Rize Milletvekili Şevki Yılmaz uzun süre sohbet etti. Öte yandan dün Isparta'ya gelen AK Parti Milletvekili ve Adayı Recep Özel seçim çalışmaları için start verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.