Recep Özel: Mazbata iptali kararı da çıktı

SİYASET 06.05.2019 - 21:15, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2927+ kez okundu.
 

Recep Özel: Mazbata iptali kararı da çıktı

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Temsilcisi Recep Özel YSK'nın kararıyla ilgili açıklama yaptı
AK Parti Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Temsilcisi Recep Özel YSK'nın kararıyla ilgili açıklama yaptı AK Parti YSK Temsilcisi Özel: "(YSK'nin İstanbul kararı) Talebimizin bu noktada haklılığı Yüksek Seçim Kurulunun bu kararıyla teyit edilmiş oldu." AK Parti YSK Temsilcisi Recep Özel: Toplantıda, mazbata iptali kararı da çıktı. Seçimin yenilenmesi kararı da 23 Haziran oldu. AK Parti YSK temsilcisi Recep Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ve yenilenmesine kararının ardından canlı yayında açıklamalarda bulundu. AK Parti YSK Temsilcisi Recep Özel'in açıklamaları şöyle: "KURUL SEÇİMLERİN YENİLENMESİNE KARAR VERDİ" Olağanüstü itiraz hakkımız kullanarak delillendirmiştik, belgeye bilgiye dayandırmıştık. Özellikle sandık kurulu başkanlarının kamu görevlisi olmadığı yönünde ısrarcıydık. Sayım döküm cetvellerinin boş olduğu yönünde iddialarımız vardı. Kurul seçimlerin yenilenmesine karar verdi. Talebimizin haklılığı YSK kararıyla teyit edilmiş oldu.   "MAZBATA İPTAL KARARI DA ÇIKTI" Herkes hür iradesiyle karar katıldı. Karar yeter sayısıyla 7'ye 4 oyla karar çıktı. Mazbata iptal kararı da çıktı. Seçimin tarihi de 23 Haziran. Süreyi uzatmamak anlamında kısaltılabildiği kadar tarih biraz öne çekildi. "SİYASİ PARTİLER AYNI ADAYLARLA GİDEBİLİR" Milletimizin vereceği karar yine saygı duyacağız. Bir şaibe vardı biz şaibesiz bir seçim olmasını arzu ediyoruz. Yine milletin hakemliğine gidiyoruz. Siyasi partiler aynı adaylarla gidebilirler. Ölüm ve istifa halinde adayları değiştirebilirler. Seçmen kütükleri yenilenmiyor.
AK Parti Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Temsilcisi Recep Özel YSK'nın kararıyla ilgili açıklama yaptı

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Temsilcisi Recep Özel YSK'nın kararıyla ilgili açıklama yaptı

AK Parti YSK Temsilcisi Özel: "(YSK'nin İstanbul kararı) Talebimizin bu noktada haklılığı Yüksek Seçim Kurulunun bu kararıyla teyit edilmiş oldu."

AK Parti YSK Temsilcisi Recep Özel: Toplantıda, mazbata iptali kararı da çıktı. Seçimin yenilenmesi kararı da 23 Haziran oldu.

AK Parti YSK temsilcisi Recep Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ve yenilenmesine kararının ardından canlı yayında açıklamalarda bulundu.

AK Parti YSK Temsilcisi Recep Özel'in açıklamaları şöyle:

"KURUL SEÇİMLERİN YENİLENMESİNE KARAR VERDİ"

Olağanüstü itiraz hakkımız kullanarak delillendirmiştik, belgeye bilgiye dayandırmıştık. Özellikle sandık kurulu başkanlarının kamu görevlisi olmadığı yönünde ısrarcıydık. Sayım döküm cetvellerinin boş olduğu yönünde iddialarımız vardı. Kurul seçimlerin yenilenmesine karar verdi. Talebimizin haklılığı YSK kararıyla teyit edilmiş oldu.

 

"MAZBATA İPTAL KARARI DA ÇIKTI"

Herkes hür iradesiyle karar katıldı. Karar yeter sayısıyla 7'ye 4 oyla karar çıktı. Mazbata iptal kararı da çıktı. Seçimin tarihi de 23 Haziran. Süreyi uzatmamak anlamında kısaltılabildiği kadar tarih biraz öne çekildi.

"SİYASİ PARTİLER AYNI ADAYLARLA GİDEBİLİR"

Milletimizin vereceği karar yine saygı duyacağız. Bir şaibe vardı biz şaibesiz bir seçim olmasını arzu ediyoruz. Yine milletin hakemliğine gidiyoruz.

Siyasi partiler aynı adaylarla gidebilirler. Ölüm ve istifa halinde adayları değiştirebilirler. Seçmen kütükleri yenilenmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.