RECEP ÖZEL, İSA YALÇINA KARGO İLE GÖNDERDİ?

SİYASET 04.06.2015 - 10:14, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2199+ kez okundu.
 

RECEP ÖZEL, İSA YALÇINA KARGO İLE GÖNDERDİ?

AK Parti Milletvekili Recep Özel, partisinin Gülistan Mahallesi'nde düzenlendiği mitingde Hem MHP İL Başkanı İsa Yalçın hem de Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a yüklendi. Milletvekili Özel, baraj ve göletler ile ilgili polemiği devam ettiren MHP İl Başkanı İsa Yalçın'a bu sefer çok sert sözler söyledi.Özel, inşaatı devam eden baraj ve göletleri saymıştım. MHP İl Başkanı İsa Yalçın, kendisi bir takım açıklamalarda bulunmuş. Şimdi ben ona DSİ tarafından basılan kitapçık var.  Bu kitapçığı adresine göndereceğim. Okuma fırsatı varsa okusun. Ve Flahs disk göndereceğim.Ve kendisine görüntüleri de gönderiyorum. Daha önce kapak olsun demiştim, o gazoz kapağıydı şimdi tencere kapağı olsun diyorum" dedi. Milletvekili Özel'in gündeminde ise Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'da vardı. Milletvekili Özel, Belediye Başkanlığı seçimi değil ama hükümetin politikalarını anlatalım diyorduk. Baktık ki Başkan Günaydın ayakkabı kutusundan girerek ve o yolsuzluk yapan milletin suyunu Koç'a 130 Trilyona peşkeş çeken o adamı seçime kazandırmak için meydanlarda koşuşturuyor. Yusuf Ziya Günaydın'a bir tavsiyem var. Biz iktidar olacağız. Sen burada belediye başkanı olmaya devam edeceksin. konuştuklarına dikkat et" diye konuştu      

AK Parti Milletvekili Recep Özel, partisinin Gülistan Mahallesi'nde düzenlendiği mitingde Hem MHP İL Başkanı İsa Yalçın hem de Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a yüklendi.

Milletvekili Özel, baraj ve göletler ile ilgili polemiği devam ettiren MHP İl Başkanı İsa Yalçın'a bu sefer çok sert sözler söyledi.Özel, inşaatı devam eden baraj ve göletleri saymıştım. MHP İl Başkanı İsa Yalçın, kendisi bir takım açıklamalarda bulunmuş. Şimdi ben ona DSİ tarafından basılan kitapçık var.  Bu kitapçığı adresine göndereceğim. Okuma fırsatı varsa okusun. Ve Flahs disk göndereceğim.Ve kendisine görüntüleri de gönderiyorum. Daha önce kapak olsun demiştim, o gazoz kapağıydı şimdi tencere kapağı olsun diyorum" dedi.

Milletvekili Özel'in gündeminde ise Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'da vardı. Milletvekili Özel, Belediye Başkanlığı seçimi değil ama hükümetin politikalarını anlatalım diyorduk. Baktık ki Başkan Günaydın ayakkabı kutusundan girerek ve o yolsuzluk yapan milletin suyunu Koç'a 130 Trilyona peşkeş çeken o adamı seçime kazandırmak için meydanlarda koşuşturuyor. Yusuf Ziya Günaydın'a bir tavsiyem var. Biz iktidar olacağız. Sen burada belediye başkanı olmaya devam edeceksin. konuştuklarına dikkat et" diye konuştu

 

 
  •  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.