RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

GÜNDEM 14.07.2015 - 14:47, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2581+ kez okundu.
 

RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

RAMAZAN BAYRAMI MESAJI Dostluk, dayanışma, kardeşlik gibi insani duyguların en yoğun şekilde hissedildiği bir Ramazan Bayramı'nı daha karşılamanın milletçe sevincini yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğin pekiştiği, sevgi ve hoşgörünün egemen olduğu, bir bayram diliyor; Tüm vatandaşlarımızın huzurlu bir Ramazan bayramı geçirmesi dileğiyle Ispartalı hemşehrilerimizin bayramını tebrik ediyorum. Vahdettin ÖZKAN Isparta Valisi

RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Dostluk, dayanışma, kardeşlik gibi insani duyguların en yoğun şekilde hissedildiği bir Ramazan Bayramı'nı daha karşılamanın milletçe sevincini yaşıyoruz.

Birlik ve beraberliğin pekiştiği, sevgi ve hoşgörünün egemen olduğu, bir bayram diliyor;

Tüm vatandaşlarımızın huzurlu bir Ramazan bayramı geçirmesi dileğiyle Ispartalı hemşehrilerimizin bayramını tebrik ediyorum.

Vahdettin ÖZKAN

Isparta Valisi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.