PTT Ücretsiz Dağıtacak

GÜNDEM 05.04.2020 - 22:14, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2053+ kez okundu.
 

PTT Ücretsiz Dağıtacak

PTT Ücretsiz Dağıtacak
PTT isteyen her vatandaşın evine ücretiz maske gönderecek. Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü ücretsiz maske dağıtımını PTT yapacak. "Ücretsiz maske nasıl alınır?" sorusunun yanıtını da PTT verdi ve kurum, ücretsiz maskeleri almak isteyen vatandaşlar için bir web sayfası açtı. maske.epttavm.com adresine giriş yapıp form doldurmaları gerekecek. Ücretsiz dağıtılacak maskelerden vatandaşların her hafta 1 paket maske (5 adet) alma hakkı bulunuyor. PTT'nin web sitesinde yapılan açıklamada, "Aile üyeleriniz için maske temin etmek isterseniz, aile üyelerine ait bilgileri form üzerinde doldurarak onlara da ücretsiz maske temini sağlayabilirsiniz" denildi.
PTT Ücretsiz Dağıtacak

PTT isteyen her vatandaşın evine ücretiz maske gönderecek. Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü ücretsiz maske dağıtımını PTT yapacak.

"Ücretsiz maske nasıl alınır?" sorusunun yanıtını da PTT verdi ve kurum, ücretsiz maskeleri almak isteyen vatandaşlar için bir web sayfası açtı. maske.epttavm.com adresine giriş yapıp form doldurmaları gerekecek.

Ücretsiz dağıtılacak maskelerden vatandaşların her hafta 1 paket maske (5 adet) alma hakkı bulunuyor. PTT'nin web sitesinde yapılan açıklamada, "Aile üyeleriniz için maske temin etmek isterseniz, aile üyelerine ait bilgileri form üzerinde doldurarak onlara da ücretsiz maske temini sağlayabilirsiniz" denildi.

Fotoğraf açıklaması yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.