PSİKOTEKNİK RAPOR İÇİN BELİRLENEN SÜRE 3 ŞUBAT'A KADAR UZATILDI

GÜNDEM 04.12.2019 - 09:59, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1439+ kez okundu.
 

PSİKOTEKNİK RAPOR İÇİN BELİRLENEN SÜRE 3 ŞUBAT'A KADAR UZATILDI

PSİKOTEKNİK RAPOR İÇİN BELİRLENEN SÜRE 3 ŞUBAT'A KADAR UZATILDI
Toplu ulaşım ya da ticari yük aracı kullanan sürücülerin, psikoteknik teste girmesi için belirlenen süre uzatıldı. Isparta'da psikoteknik belgesi almak isteyenler Belediye İş Hanı Kat 3'teki Gül Psikoteknik Merkezinden alınabiliyor. Trafik kazalarını önlemeye yönelik şoförlerin psikoteknik teste girmesi zorunlu hale getirilmiş ilgili raporu almak için de son tarih 1 Aralık 2019 olarak belirlenmişti. Esnaf odaları rapor düzenleyecek yerlerin yetersizliği gerekçesiyle sürenin uzatılmasını istedi. Bunun üzerine süre, 3 Şubat 2020'ye kadar uzatıldı. "Psikoteknik Muayene ve Değerlendirme Raporu" için sürücüler; dikkat, koordinasyon, hız, mesafe tahmini ve görsel algı gibi 12 testten geçiriliyor. Sürücülerin, refleks, algı ve karar verme kabiliyetleri ölçülüyor. Süre dolduğunda hala rapor almamış direksiyon başındaki araç sahiplerine 885, sürücülere ise 283 lira ceza kesilecek. Öte yandan psikoteknik değerlendirme raporu almak isteyen sürücüler için Gül Psikoteknik Merkezi, Belediye İşhanı 3. Katta hizmet veriyor.
PSİKOTEKNİK RAPOR İÇİN BELİRLENEN SÜRE 3 ŞUBAT'A KADAR UZATILDI

Toplu ulaşım ya da ticari yük aracı kullanan sürücülerin, psikoteknik teste girmesi için belirlenen süre uzatıldı. Isparta'da psikoteknik belgesi almak isteyenler Belediye İş Hanı Kat 3'teki Gül Psikoteknik Merkezinden alınabiliyor.

Trafik kazalarını önlemeye yönelik şoförlerin psikoteknik teste girmesi zorunlu hale getirilmiş ilgili raporu almak için de son tarih 1 Aralık 2019 olarak belirlenmişti. Esnaf odaları rapor düzenleyecek yerlerin yetersizliği gerekçesiyle sürenin uzatılmasını istedi. Bunun üzerine süre, 3 Şubat 2020'ye kadar uzatıldı. "Psikoteknik Muayene ve Değerlendirme Raporu" için sürücüler; dikkat, koordinasyon, hız, mesafe tahmini ve görsel algı gibi 12 testten geçiriliyor. Sürücülerin, refleks, algı ve karar verme kabiliyetleri ölçülüyor. Süre dolduğunda hala rapor almamış direksiyon başındaki araç sahiplerine 885, sürücülere ise 283 lira ceza kesilecek. Öte yandan psikoteknik değerlendirme raporu almak isteyen sürücüler için Gül Psikoteknik Merkezi, Belediye İşhanı 3. Katta hizmet veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.