Protokolün Berberinden Sürpriz Hediye

YAŞAM 26.01.2016 - 16:50, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2492+ kez okundu.
 

Protokolün Berberinden Sürpriz Hediye

Isparta’da uzun yıllardır erkek kuaförlüğü yapan ve Isparta’nın üst düzey protokolüne hizmet eden Karizma Kuaför’den müşterilerine özel anahtarlık yaptırdı. “Protokolün Berberi” olarak bilinen Karizma Erkek Kuaförü’nün işletmecisi Adem Şamlı, müşterileri için hazırladığı hediyelerden dolayı adından çok söz ettiriyor. Isparta’nın sevilen erkek kuaförü Adem Şamlı, bu sefer yaptığı sürpriz ile bütün kuaförlerin örnek alması gereken bir sürpriz hazırladı. 20 yıldır kuaförlük yapan Adem Şamlı, müşterileri için üzerinde isimlerinin yazdığı anahtarlık yaptırdı. Üst düzey protokolün de kuaförlüğünü yapan Şamlı, protokol müşterilerine de isimlerinin yazdığı hem anahtarlık hem de kalem hediye edem Kariz Kuaför işletmecisi Adem Şamlı, “ Isparta’da 20 yıldır erkek kuaförü olarak hizmet vermekteyim. Senelerdir düzenli gelen müşterilerimiz için kişiye özel üzerinde isimlerinin yazılı olduğu anahtarlıklar yaptırdık. Her yıl müşterilerime takvim, kalem ve çakmak yaptırıyordum ama bu sene daha özel olsun istedim. Çünkü Karizma Kuaför’ün müşterileri özeldir ve farklıdır. Senelerdir düzenli gelen müşterilerimizi onore etmek için böyle bir hediye düşündük. Protokol müşterilerime de isme özel anahtarlıkla birlikte üzerlerinde isimlerinin yazdığı kalemler de hediye ettik. Herkes bu hediyelerden çok mutlu oldu. Duygulanıp ağlayanlar bile oldu. Belirli bir yaşa gelmiş insanların ilk defa isimlerinin üstünde yazılı olduğu bir hediyeyi almaları kendilerinde ayrı bir mutluluk yaşattı. İnşallah müşterilerimizi mutlu etmeye devam edeceğiz. 2017 yılında güzel projelerimiz var ve bu projeler için çalışmalara başladık. Zaten senelerdir Karizma Kuaför’ün çocuk müşterileri hediyelerini alıyorlar ve her zaman almaya devam edecekler. Karizma Kuaför’de yıllardan beri müşterilerimize özel dolaplar ve müşterilerimizin adına ayrılmış 800 civarında usturamız bulunmakta. Bu usturalar müşterilerimiz traş olmadıkları zaman bile dezenfekte ediliyor. Kullandığımız malzemelerin hepsi orijinal ürünlerdir. Kesinlikle dolum şampuan yada dolum kolonya kullanmıyoruz. Kalfalardan Ahşap Anahtarlık Yanımızda çalışan kalfalarımız da kendi müşterilerine vermek üzere ahşaptan anahtarlıklar yaptırdılar. Bu anahtarlıklarda da kalfanın adı ve numarası bulunmakta. Amacımız Rekabet Değil Karizma Kuaför olarak biz yaptığımız bu çalışmalarda hiçbir meslektaşımıza rekabet amaçlı hareket etmedik. Biz yıllardan beridir paylaşımcı kimliğimizle müşterilerimizi mutlu etmek için birbirinden farklı projeler uyguladık. Bizi tercih eden müşterilerimize canı gönülden teşekkürlerimizi iletiyoruz.” Dedi.

Isparta’da uzun yıllardır erkek kuaförlüğü yapan ve Isparta’nın üst düzey protokolüne hizmet eden Karizma Kuaför’den müşterilerine özel anahtarlık yaptırdı.

“Protokolün Berberi” olarak bilinen Karizma Erkek Kuaförü’nün işletmecisi Adem Şamlı, müşterileri için hazırladığı hediyelerden dolayı adından çok söz ettiriyor.

Isparta’nın sevilen erkek kuaförü Adem Şamlı, bu sefer yaptığı sürpriz ile bütün kuaförlerin örnek alması gereken bir sürpriz hazırladı.

20 yıldır kuaförlük yapan Adem Şamlı, müşterileri için üzerinde isimlerinin yazdığı anahtarlık yaptırdı. Üst düzey protokolün de kuaförlüğünü yapan Şamlı, protokol müşterilerine de isimlerinin yazdığı hem anahtarlık hem de kalem hediye edem Kariz Kuaför işletmecisi Adem Şamlı, “

Isparta’da 20 yıldır erkek kuaförü olarak hizmet vermekteyim.

Senelerdir düzenli gelen müşterilerimiz için kişiye özel üzerinde isimlerinin yazılı olduğu anahtarlıklar yaptırdık. Her yıl müşterilerime takvim, kalem ve çakmak yaptırıyordum ama bu sene daha özel olsun istedim. Çünkü Karizma Kuaför’ün müşterileri özeldir ve farklıdır. Senelerdir düzenli gelen müşterilerimizi onore etmek için böyle bir hediye düşündük. Protokol müşterilerime de isme özel anahtarlıkla birlikte üzerlerinde isimlerinin yazdığı kalemler de hediye ettik. Herkes bu hediyelerden çok mutlu oldu. Duygulanıp ağlayanlar bile oldu. Belirli bir yaşa gelmiş insanların ilk defa isimlerinin üstünde yazılı olduğu bir hediyeyi almaları kendilerinde ayrı bir mutluluk yaşattı. İnşallah müşterilerimizi mutlu etmeye devam edeceğiz.

2017 yılında güzel projelerimiz var ve bu projeler için çalışmalara başladık. Zaten senelerdir Karizma Kuaför’ün çocuk müşterileri hediyelerini alıyorlar ve her zaman almaya devam edecekler.

Karizma Kuaför’de yıllardan beri müşterilerimize özel dolaplar ve müşterilerimizin adına ayrılmış 800 civarında usturamız bulunmakta. Bu usturalar müşterilerimiz traş olmadıkları zaman bile dezenfekte ediliyor. Kullandığımız malzemelerin hepsi orijinal ürünlerdir. Kesinlikle dolum şampuan yada dolum kolonya kullanmıyoruz.

Kalfalardan Ahşap Anahtarlık

Yanımızda çalışan kalfalarımız da kendi müşterilerine vermek üzere ahşaptan anahtarlıklar yaptırdılar. Bu anahtarlıklarda da kalfanın adı ve numarası bulunmakta.

Amacımız Rekabet Değil

Karizma Kuaför olarak biz yaptığımız bu çalışmalarda hiçbir meslektaşımıza rekabet amaçlı hareket etmedik. Biz yıllardan beridir paylaşımcı kimliğimizle müşterilerimizi mutlu etmek için birbirinden farklı projeler uyguladık. Bizi tercih eden müşterilerimize canı gönülden teşekkürlerimizi iletiyoruz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.