Protokol imzalandıktan sonra inşaat başlayacak ve kısa sürede bitecek

GÜNDEM 07.11.2019 - 10:07, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2940+ kez okundu.
 

Protokol imzalandıktan sonra inşaat başlayacak ve kısa sürede bitecek

Protokol imzalandıktan sonra inşaat başlayacak ve kısa sürede bitecek
AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Protokol imzalandıktan sonra inşaat başlayacak ve kısa sürede bitecek     Isparta'nın en önemli sorunlarından biri olan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatının yeniden başlaması için yüklenici firma ile belediye arasındaki görüşmeler son aşamaya geldi. Hazırlanan protokol de imza aşamasında. AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, "imzalar atıldıktan sonra inşaat yeniden başlayacak ve kısa sürede tamamlanacaktır" dedi. Isparta'da yapımı yılan hikayesine dönen Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı ile ilgili AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, önemli açıklamalarda bulundu.  Kayyum heyeti tarafından yönetilen yüklenici firma ile belediye tarafından hazırlanan protokolün imza aşamasına geldiğini belirten Milletvekili Özel, "imzalar atıldıktan sonra inşaat başlayacaktır. Yüklenici firma inşaat için finansal altyapısını da hazırladı" dedi. Özel,  “Ticaret Kültür Merkezi Kadıahmetoğulları kayyuma devredildiği için TMSF’nin atadığı kayyum heyeti tarafından yönetiliyor. Kayyum heyetinin başındaki kişi aynı zamanda TMSF üyesi kendileriyle görüşmelerimiz neticesinde protokolün yazılması noktasında bazı hukukçuların söyledikleri vardı itilafların hemen hemen tamamını bitirdik şuanda imza aşamasına geldi TMSF kayyum heyeti kendi yönetim kurulu kararını alacak belediye meclisi de kararıyla yapılacak olan protokol yürürlüğe girecek protokol yürürlüğe girdikten sonra çok kısa süre sonra zaten kredi anlaşmaları falan yapıldı parasal anlamda kayyum heyetinde bir sıkıntı yok biran önce neticelendirmek ve ekonomiye kazandırmak istiyoruz 25 yıllık bir kangreni sonlandırmak için ne gerekiyorsa yapılıyor.” dedi     Ispartalının hakkını koruyacak şekilde bir protokol hazırlandığına dikkat çeken AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Özel, "inşaat başladıktan sonra kısa bir sürede de tamamlanacaktır" diye konuştu. Özel,  “Artık vatandaşımızda şu hadde geldi belediye buradan zarar gördü, kamu zarar gördü , kim çaldı, kim çırptı, yanlıştı, doğruydu, biran önce açılması noktasında belediyenin ve Ispartalının hakkını hukukunu en maksimum seviyede koruyacak şekilde protokol neticelendirildi en son halini gönderdiler inceledik sıkıntı yok herhalde kısa bir süre içerisinde belediye meclisinden de geçirilerek kayyumda yönetimden geçiriri kışın yazın demeden hemen ihaleye çıkıp kısa sürede bitirmeyi de taahhüt ediyorlar.” şeklinde açıklamada bulundu
Protokol imzalandıktan sonra inşaat başlayacak ve kısa sürede bitecek

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel,

Protokol imzalandıktan sonra

inşaat başlayacak ve kısa sürede bitecek

 

 

Isparta'nın en önemli sorunlarından biri olan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatının yeniden başlaması için yüklenici firma ile belediye arasındaki görüşmeler son aşamaya geldi. Hazırlanan protokol de imza aşamasında. AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, "imzalar atıldıktan sonra inşaat yeniden başlayacak ve kısa sürede tamamlanacaktır" dedi.

Isparta'da yapımı yılan hikayesine dönen Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı ile ilgili AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, önemli açıklamalarda bulundu.

 Kayyum heyeti tarafından yönetilen yüklenici firma ile belediye tarafından hazırlanan protokolün imza aşamasına geldiğini belirten Milletvekili Özel, "imzalar atıldıktan sonra inşaat başlayacaktır. Yüklenici firma inşaat için finansal altyapısını da hazırladı" dedi.

Özel,  “Ticaret Kültür Merkezi Kadıahmetoğulları kayyuma devredildiği için TMSF’nin atadığı kayyum heyeti tarafından yönetiliyor. Kayyum heyetinin başındaki kişi aynı zamanda TMSF üyesi kendileriyle görüşmelerimiz neticesinde protokolün yazılması noktasında bazı hukukçuların söyledikleri vardı itilafların hemen hemen tamamını bitirdik şuanda imza aşamasına geldi TMSF kayyum heyeti kendi yönetim kurulu kararını alacak belediye meclisi de kararıyla yapılacak olan protokol yürürlüğe girecek protokol yürürlüğe girdikten sonra çok kısa süre sonra zaten kredi anlaşmaları falan yapıldı parasal anlamda kayyum heyetinde bir sıkıntı yok biran önce neticelendirmek ve ekonomiye kazandırmak istiyoruz 25 yıllık bir kangreni sonlandırmak için ne gerekiyorsa yapılıyor.” dedi  

 

Ispartalının hakkını koruyacak şekilde bir protokol hazırlandığına dikkat çeken AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Özel, "inşaat başladıktan sonra kısa bir sürede de tamamlanacaktır" diye konuştu. Özel,  “Artık vatandaşımızda şu hadde geldi belediye buradan zarar gördü, kamu zarar gördü , kim çaldı, kim çırptı, yanlıştı, doğruydu, biran önce açılması noktasında belediyenin ve Ispartalının hakkını hukukunu en maksimum seviyede koruyacak şekilde protokol neticelendirildi en son halini gönderdiler inceledik sıkıntı yok herhalde kısa bir süre içerisinde belediye meclisinden de geçirilerek kayyumda yönetimden geçiriri kışın yazın demeden hemen ihaleye çıkıp kısa sürede bitirmeyi de taahhüt ediyorlar.” şeklinde açıklamada bulundu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.