POLİSLER ARAMA KURTARMA EĞİTİMİ ALDI

GÜNDEM 14.01.2022 - 01:30, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2892+ kez okundu.
 

POLİSLER ARAMA KURTARMA EĞİTİMİ ALDI

POLİSLER ARAMA KURTARMA EĞİTİMİ ALDI
İl Emniyet Müdürlüğü personeli olası afetlerde ihtiyaç halinde ilgili kurumlara destek olabilmek adına afet farkındalık eğitimlerini sürdürüyor. Oluşturulan ekiplere, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü eğitmenleri tarafından; Dağda Arama Kurtarma, Trafik Kazalarında Kurtarma, Suda Boğulmalarda Arama ve Kurtarma, Çığda Arama ve Kurtarma, Doğada Arama ve Kurtarma, KBRN Farkındalık ve Şüpheli Posta Eğitimleri ile Yangınlarda Arama ve Kurtarma alanlarında uygulamalı eğitim veriliyor. Bugün 30 polise Davraz Turizm Merkezi’nde AFAD uzmanlarınca Çığda Arama ve Kurtarma Eğitimi verildi. Eğitimlerde ilimizde meydana gelecek olası bir çığ altında kalma olayında ekiplerin destek olarak nasıl müdahale edeceği uygulamalı olarak gösterildi. Vali Ömer Seymenoğlu da alanda devam eden eğitimlere izleyerek ilgililerden bilgi aldı. Emniyet Müdürlüğü personelinin afetlere hazırlık eğitimleri 17 Ocak’a kadar devam edecek.
POLİSLER ARAMA KURTARMA EĞİTİMİ ALDI

İl Emniyet Müdürlüğü personeli olası afetlerde ihtiyaç halinde ilgili kurumlara destek olabilmek adına afet farkındalık eğitimlerini sürdürüyor. Oluşturulan ekiplere, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü eğitmenleri tarafından; Dağda Arama Kurtarma, Trafik Kazalarında Kurtarma, Suda Boğulmalarda Arama ve Kurtarma, Çığda Arama ve Kurtarma, Doğada Arama ve Kurtarma, KBRN Farkındalık ve Şüpheli Posta Eğitimleri ile Yangınlarda Arama ve Kurtarma alanlarında uygulamalı eğitim veriliyor.

Bugün 30 polise Davraz Turizm Merkezi’nde AFAD uzmanlarınca Çığda Arama ve Kurtarma Eğitimi verildi. Eğitimlerde ilimizde meydana gelecek olası bir çığ altında kalma olayında ekiplerin destek olarak nasıl müdahale edeceği uygulamalı olarak gösterildi. Vali Ömer Seymenoğlu da alanda devam eden eğitimlere izleyerek ilgililerden bilgi aldı.

Emniyet Müdürlüğü personelinin afetlere hazırlık eğitimleri 17 Ocak’a kadar devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.