Polisi Gören Maskeye Sarıldı

23.07.2020 - 12:10, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1777+ kez okundu.
 

Polisi Gören Maskeye Sarıldı

Polisi Gören Maskeye Sarıldı
Isparta’da Koronvirüs tedbirleri kapsamında polis ekipleri bugün İçişleri Bakanlığından gelen genelge çerçevesinde denetimlerini sıkılaştırdı. Polisi gören maskesiz vatandaşların kimisi maske takmaya çalıştı, kimisi de çenesinden kaldırdı.   İçişleri Bakanlığı dün 81 İl Valiliğine gönderdiği genelge ile Covid – 19 denetlemesi yapılmasını istedi. Bu doğrultuda, bugün 81 ilde olduğu gibi Isparta’da da işyerleri ve vatandaşlar üzerinde maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimleri yapıldı. DENETİMLER YAPILDI Koronavirüs salgını sonrasında normalleşme sürecine girilmesi ve sıcak havaların etkisiyle birlikte vatandaşlar parklar ve şehir merkezlerinde kalabalıklar oluşturmaya başladı. Bu kapsamda vatandaşların rehavete kapılmaması için polis ekipleri de denetimlerini sıklaştırdı. POLİSİ GÖREN MASKEYE SARILDI Gerek Cumhuriyet Meydanında gerekse Kaymakkapı Meydanında yapılan denetimlerde polisi gören kimi maskesiz vatandaşlar maskesini takmaya çalışırken, çenesine takanlar da maskesini düzeltti. Yanlış maske takanlar uyarılırken, maske takmayanlar hakkında Umumi Hıfzıssıhha Kanunu uyarınca tutanak tutuldu.
Polisi Gören Maskeye Sarıldı

Isparta’da Koronvirüs tedbirleri kapsamında polis ekipleri bugün İçişleri Bakanlığından gelen genelge çerçevesinde denetimlerini sıkılaştırdı. Polisi gören maskesiz vatandaşların kimisi maske takmaya çalıştı, kimisi de çenesinden kaldırdı.
 
İçişleri Bakanlığı dün 81 İl Valiliğine gönderdiği genelge ile Covid – 19 denetlemesi yapılmasını istedi. Bu doğrultuda, bugün 81 ilde olduğu gibi Isparta’da da işyerleri ve vatandaşlar üzerinde maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimleri yapıldı.
DENETİMLER YAPILDI
Koronavirüs salgını sonrasında normalleşme sürecine girilmesi ve sıcak havaların etkisiyle birlikte vatandaşlar parklar ve şehir merkezlerinde kalabalıklar oluşturmaya başladı. Bu kapsamda vatandaşların rehavete kapılmaması için polis ekipleri de denetimlerini sıklaştırdı.
POLİSİ GÖREN
MASKEYE SARILDI
Gerek Cumhuriyet Meydanında gerekse Kaymakkapı Meydanında yapılan denetimlerde polisi gören kimi maskesiz vatandaşlar maskesini takmaya çalışırken, çenesine takanlar da maskesini düzeltti. Yanlış maske takanlar uyarılırken, maske takmayanlar hakkında Umumi Hıfzıssıhha Kanunu uyarınca tutanak tutuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.