POLİS HAFTASINDA POLİSLERE JEST

GÜNDEM 11.04.2021 - 10:28, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2170+ kez okundu.
 

POLİS HAFTASINDA POLİSLERE JEST

POLİS HAFTASINDA POLİSLERE JEST
Polis teşkilatının kuruluş yıldönümünde Sav Kasabası Belediyesi kasaba girişinde bulunan polis noktasının çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmasını tamamlayarak polislerimize anlamlı jest yaptı. Konu ile ilgili açıklama yapan Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi Polis haftasında kasabamız girişinde bulunan polis noktasında görev yapan polislerimize  bulundukları çevrenin düzenleme ve peyzaj çalışmalarını bitirerek bu anlamlı günde böyle bir güzellik yapmak istedik. Ne yaparsak yapalım polislerimiz için az gelir onların üzerimizdeki haklarını eda edemeyiz. Kendilerine göstermiş oldukları fedakarlıktan dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesileyle polis teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü bir kez daha tebrik ediyorum dedi.
POLİS HAFTASINDA POLİSLERE JEST

Polis teşkilatının kuruluş yıldönümünde Sav Kasabası Belediyesi kasaba girişinde bulunan polis noktasının çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmasını tamamlayarak polislerimize anlamlı jest yaptı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi Polis haftasında kasabamız girişinde bulunan polis noktasında görev yapan polislerimize  bulundukları çevrenin düzenleme ve peyzaj çalışmalarını bitirerek bu anlamlı günde böyle bir güzellik yapmak istedik. Ne yaparsak yapalım polislerimiz için az gelir onların üzerimizdeki haklarını eda edemeyiz. Kendilerine göstermiş oldukları fedakarlıktan dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesileyle polis teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü bir kez daha tebrik ediyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.