Piknik Ateş'i Ormanı Yaktı 3 Gözaltı

18.07.2015 - 21:26, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3050+ kez okundu.
 

Piknik Ateş'i Ormanı Yaktı 3 Gözaltı

ISPARTA'nın Eğirdir İlçesi'nde çıkan orman yangınında 15 hektar alan kül oldu. Piknik ateşinden çıktığı tahmin edilen yangınla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.      Eğirdir'e bağlı Barla Beldesi yakınlarında saat 14.00 sıralarında orman yangını başladı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangınla ilgili Isparta Valisi Vahdettin Özkan'ın talimatıyla kriz merkezi oluşturuldu. 15 hektar alanın zarar gördüğü yangına Isparta, Burdur ve Denizli'den ekipler müdahale etti. Yangın kontrol altına alınırken, rüzgar nedeniyle yeniden alevlenme ihtimaline karşı ekiplerin müdahaleye hazır beklediği belirtildi.   Yangının piknikçilerin yaktığı ateş nedeniyle çıktığını söyleyen Vali Vahdettin Özkan, olayla ilgili 3 şüphelinin gözaltına alındığını belirtti. Rüzgarın yangınla mücadeleyi olumsuz etkilediğini aktaran Vali Özkan, yangın yerine en yakın yerleşim yerinin 5 kilometre mesafede olduğunu ve burada da korkulacak bir durum olmadığını kaydetti. Çıkan yangında 15 hektar alan zarar görürken, yangın söndürme çalışmalarının devam edildiği öğrenildi  
ISPARTA'nın Eğirdir İlçesi'nde çıkan orman yangınında 15 hektar alan kül oldu. Piknik ateşinden çıktığı tahmin edilen yangınla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı. 

 

 

Eğirdir'e bağlı Barla Beldesi yakınlarında saat 14.00 sıralarında orman yangını başladı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangınla ilgili Isparta Valisi Vahdettin Özkan'ın talimatıyla kriz merkezi oluşturuldu. 15 hektar alanın zarar gördüğü yangına Isparta, Burdur ve Denizli'den ekipler müdahale etti. Yangın kontrol altına alınırken, rüzgar nedeniyle yeniden alevlenme ihtimaline karşı ekiplerin müdahaleye hazır beklediği belirtildi.

 

Yangının piknikçilerin yaktığı ateş nedeniyle çıktığını söyleyen Vali Vahdettin Özkan, olayla ilgili 3 şüphelinin gözaltına alındığını belirtti. Rüzgarın yangınla mücadeleyi olumsuz etkilediğini aktaran Vali Özkan, yangın yerine en yakın yerleşim yerinin 5 kilometre mesafede olduğunu ve burada da korkulacak bir durum olmadığını kaydetti.

Çıkan yangında 15 hektar alan zarar görürken, yangın söndürme çalışmalarının devam edildiği öğrenildi

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.