Pazar günü çalışacak olan Erkek Kuaförler belirlendi

GÜNDEM 10.06.2022 - 18:21, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1646+ kez okundu.
 

Pazar günü çalışacak olan Erkek Kuaförler belirlendi

Pazar günü çalışacak olan Erkek Kuaförler belirlendi
Isparta Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Demiralay, 12 Haziran 2022 Pazar günü  çalışacak olan Erkekler Kuaförlerin listesini kamuoyu ile paylaştı. Başkan Demiralay, Yaz mevsimi ile birlikte düğünlerin  de başlaması dolayısıyla Pazar günleri Nöbetçi Kuaför uygulamasına geçtiklerini ifade ederek 12 Haziran Pazar günü çalışacak olan Nöbetçi Erkek Kuaförlerini şöyle açıkladı: Ahmet Karasu-Özel Gözde Erkek Kuaförü, Kutlubey Mahallesi Çınar Sokak No:13. Ramazan Bildik-Tutku Erkek Kuaförü. Primehmet Mah. 1737 Sok. No: 2/A Recep Gönül-Gönül Erkek Kuaförü. Ayazmana Mah. Sosyal Tesisleri No:4. Süleyman Devrim-Devrim Kuaför. Hızırbey Mah. Hastane Cad. Yurdagül Sok.No:16. Mustafa Ali Korkmaz-Mustafa Erkek Kuaförü. Bağlar Mah. 2738 Sok. No: 2. Hasan Zengin-Favori Erkek Kuaförü. Davraz Mah. Yeni Çarşamba Pazarı M-Blok No:68. Hakan Tere-Özel Makas HT. Primehmet Mah. Kaymakkapı Meydanı Belediye işhanı 101 Cad. No:1-11/92. Mustafa Yavuz-Yavuz Erkek Berberi. Çelebiler Mah. 119 cad.No:3. Durmuş Koırkmaz-Ayışığı Erkek Kuaförü. Yayla Mah. 167 Sok. No:5 Ceylan Yiğit-Anadolu Erkek Kuaförü. Anadolu Mah. Belediye Dükkanları No:8.  
Pazar günü çalışacak olan Erkek Kuaförler belirlendi

Isparta Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Demiralay, 12 Haziran 2022 Pazar günü  çalışacak olan Erkekler Kuaförlerin listesini kamuoyu ile paylaştı. Başkan Demiralay, Yaz mevsimi ile birlikte düğünlerin  de başlaması dolayısıyla Pazar günleri Nöbetçi Kuaför uygulamasına geçtiklerini ifade ederek 12 Haziran Pazar günü çalışacak olan Nöbetçi Erkek Kuaförlerini şöyle açıkladı:

Ahmet Karasu-Özel Gözde Erkek Kuaförü, Kutlubey Mahallesi Çınar Sokak No:13.

Ramazan Bildik-Tutku Erkek Kuaförü. Primehmet Mah. 1737 Sok. No: 2/A

Recep Gönül-Gönül Erkek Kuaförü. Ayazmana Mah. Sosyal Tesisleri No:4.

Süleyman Devrim-Devrim Kuaför. Hızırbey Mah. Hastane Cad. Yurdagül Sok.No:16.

Mustafa Ali Korkmaz-Mustafa Erkek Kuaförü. Bağlar Mah. 2738 Sok. No: 2.

Hasan Zengin-Favori Erkek Kuaförü. Davraz Mah. Yeni Çarşamba Pazarı M-Blok No:68.

Hakan Tere-Özel Makas HT. Primehmet Mah. Kaymakkapı Meydanı Belediye işhanı 101 Cad. No:1-11/92.

Mustafa Yavuz-Yavuz Erkek Berberi. Çelebiler Mah. 119 cad.No:3.

Durmuş Koırkmaz-Ayışığı Erkek Kuaförü. Yayla Mah. 167 Sok. No:5

Ceylan Yiğit-Anadolu Erkek Kuaförü. Anadolu Mah. Belediye Dükkanları No:8.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.