Parklar Ve Çocuk Oyun Alanları; Aralıksız Dezenfekte Ediliyor

GÜNDEM 05.10.2020 - 23:15, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2455+ kez okundu.
 

Parklar Ve Çocuk Oyun Alanları; Aralıksız Dezenfekte Ediliyor

Parklar Ve Çocuk Oyun Alanları; Aralıksız Dezenfekte Ediliyor
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda şehirdeki parklar, mesirelik alanlar, çocuk oyun alanları aralıksız dezenfeksiyon ediliyor.   Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü şehirdeki 326 çocuk oyun alanı ve parklar ile mesirelik alanlardaki oluşturulan özel bir ekiple dezenfeksiyon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.   Belirlenen program dahilinde aralıksız devam eden dezenfeksiyon ve yıkama çalışmalarına Ayazmana Mahallesi ve Gökçay Mesireliğindeki çocuk oyun alanlarında devam edildi.   Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda yine parklar, mesirelik alanlar ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra toplumun yoğun olarak kullandığı bölgeler ile cadde ve sokaklarda da dezenfeksiyon ve yıkama çalışmaları aralıksız sürüyor.
Parklar Ve Çocuk Oyun Alanları; Aralıksız Dezenfekte Ediliyor

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda şehirdeki parklar, mesirelik alanlar, çocuk oyun alanları aralıksız dezenfeksiyon ediliyor.

 

Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü şehirdeki 326 çocuk oyun alanı ve parklar ile mesirelik alanlardaki oluşturulan özel bir ekiple dezenfeksiyon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

Belirlenen program dahilinde aralıksız devam eden dezenfeksiyon ve yıkama çalışmalarına Ayazmana Mahallesi ve Gökçay Mesireliğindeki çocuk oyun alanlarında devam edildi.

 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda yine parklar, mesirelik alanlar ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra toplumun yoğun olarak kullandığı bölgeler ile cadde ve sokaklarda da dezenfeksiyon ve yıkama çalışmaları aralıksız sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.