Pandemi’de halka katkım olsun dedi, yarı yarıya indirime gitti

GÜNDEM 30.03.2021 - 15:59, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1674+ kez okundu.
 

Pandemi’de halka katkım olsun dedi, yarı yarıya indirime gitti

Pandemi’de halka katkım olsun dedi, yarı yarıya indirime gitti
Genç girişimciden örnek alınacak davranış Pandemi’de halka katkım olsun dedi, yarı yarıya indirime gitti Geçtiğimiz aylarda Kafeler Caddesi 1003 sokak Artan Otel karşısına Butigoo ismini verdiği Ayakkabı ve Çanta dükkanı açan genç girişimci Tuğrul Yılmaz, pandemi nedeniyle alım gücü düşen vatandaşlar için büyük bir indirime gitti.  Yılmaz, pandemiyi hiçbir zaman fırsat bilmedik, kışlık ayakkabılarda yarı yarıya indirime gittik. Özellikle kadınlarımız için yaptığımız bu uygulama herkesimden takdir gördü dedi. İçerisinde bulunduğumuz pandemi ve ekonomik buhran döneminde gözünü karartarak Kafeler Caddesi’nde kadın ayakkabısı ve çantası satan genç girişimci Tuğrul Yılmaz, şimdi de bütün herkese örnek olması gereken bir uygulamaya imza attı. Yılmaz, işyerinde bulunan kışlık ayakkabılar ile bütün çantaların fiyatını yarı yarıya indirdi. Konuyla ilgili olarak bilgi veren Tuğrul Yılmaz: “İşyerimi yaklaşık 1 buçuk ay önce açtım. Bu süreçte vatandaşlarımızın alım gücünün pandemi nedeniyle düştüğünü hissettim. Vatandaşlar için ne yapabilirim düşüncesi kafamda iyice oturdu. Bende hesabımı yaptıktan sonra dükkanımda bulunan kışlık kadın ayakkabılarında ve çantalarında yarı yarıya indirime gitme kararı verdim. Şu anda 69,90 TL olarak fiyat belirlediğimiz en kaliteli ayakkabıları satıyorum.  Amacım asla kar elde etmek değil. Sadece Ispartalılara en ucuzu ve kaliteli hizmeti sunabilmek. Pandemi sürecinde elimden gelenin bu olduğunu düşündüm” dedi.
Pandemi’de halka katkım olsun dedi, yarı yarıya indirime gitti

Genç girişimciden örnek alınacak davranış

Pandemi’de halka katkım olsun dedi, yarı yarıya indirime gitti

Geçtiğimiz aylarda Kafeler Caddesi 1003 sokak Artan Otel karşısına Butigoo ismini verdiği Ayakkabı ve Çanta dükkanı açan genç girişimci Tuğrul Yılmaz, pandemi nedeniyle alım gücü düşen vatandaşlar için büyük bir indirime gitti.  Yılmaz, pandemiyi hiçbir zaman fırsat bilmedik, kışlık ayakkabılarda yarı yarıya indirime gittik. Özellikle kadınlarımız için yaptığımız bu uygulama herkesimden takdir gördü dedi.

İçerisinde bulunduğumuz pandemi ve ekonomik buhran döneminde gözünü karartarak Kafeler Caddesi’nde kadın ayakkabısı ve çantası satan genç girişimci Tuğrul Yılmaz, şimdi de bütün herkese örnek olması gereken bir uygulamaya imza attı. Yılmaz, işyerinde bulunan kışlık ayakkabılar ile bütün çantaların fiyatını yarı yarıya indirdi. Konuyla ilgili olarak bilgi veren Tuğrul Yılmaz: “İşyerimi yaklaşık 1 buçuk ay önce açtım. Bu süreçte vatandaşlarımızın alım gücünün pandemi nedeniyle düştüğünü hissettim. Vatandaşlar için ne yapabilirim düşüncesi kafamda iyice oturdu. Bende hesabımı yaptıktan sonra dükkanımda bulunan kışlık kadın ayakkabılarında ve çantalarında yarı yarıya indirime gitme kararı verdim. Şu anda 69,90 TL olarak fiyat belirlediğimiz en kaliteli ayakkabıları satıyorum.  Amacım asla kar elde etmek değil. Sadece Ispartalılara en ucuzu ve kaliteli hizmeti sunabilmek. Pandemi sürecinde elimden gelenin bu olduğunu düşündüm” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.