Özel öğrencilerin mutlu günü

GÜNDEM 12.05.2022 - 00:02, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2357+ kez okundu.
 

Özel öğrencilerin mutlu günü

Özel öğrencilerin mutlu günü
  Engelliler Haftası dolayısıyla Isparta Belediyesi tarafından Özel Eğitim Meslek Okulu ve Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda gerçekleştirilen programda özel öğrenciler gönüllerince eğlendiler.   Isparta Belediyesi 10-16 Mayıs Engelliler Haftası programlarına devam ediyor. Belediye Engelliler Koordinasyon Birimi tarafından hazırlanan program dahilinde çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu kapsamda Özel Eğitim Meslek Okulu ve Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda özel öğrencilere yönelik etkinlik gerçekleştirildi. Isparta Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından okul bahçesine kurulan balon parkta çocuklar gönüllerince eğlenirken, şarkılar eşliğinde de dans ettiler. Tandem bisiklet keyfi yaşayan öğrenciler basketbol oynadılar, halat çekme yarışması yaptılar. Etkinlik alanında öğrencilere pamuk şeker ikram edildi. Özel öğrenciler etkinliklerden dolayı çok mutlu olduklarını belirtirken, aileleri de böyle güzel bir gün hazırlanması dolayısıyla Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ettiler.   Özel öğrenciler, etkinliklerin çok güzel olduğunu belirterek, “Engelliler Haftasını kutluyoruz. Çocuklar olarak Engelliler Haftasını çok seviyoruz. Basketbol oynadık, dans ettik, pamuk şeker yedik. Etkinlikler çok güzel, beğendik” dediler.   Aileler de Isparta Belediyesi ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e okulda gerçekleştirilen etkinliklerden dolayı teşekkür ettiler. Aileler, “Çocuklarımız çok eğlendi ve çok mutlu oldular. Teşekkür ederiz” diye konuştular.
Özel öğrencilerin mutlu günü

 

Engelliler Haftası dolayısıyla Isparta Belediyesi tarafından Özel Eğitim Meslek Okulu ve Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda gerçekleştirilen programda özel öğrenciler gönüllerince eğlendiler.

 

Isparta Belediyesi 10-16 Mayıs Engelliler Haftası programlarına devam ediyor. Belediye Engelliler Koordinasyon Birimi tarafından hazırlanan program dahilinde çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu kapsamda Özel Eğitim Meslek Okulu ve Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda özel öğrencilere yönelik etkinlik gerçekleştirildi. Isparta Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından okul bahçesine kurulan balon parkta çocuklar gönüllerince eğlenirken, şarkılar eşliğinde de dans ettiler. Tandem bisiklet keyfi yaşayan öğrenciler basketbol oynadılar, halat çekme yarışması yaptılar. Etkinlik alanında öğrencilere pamuk şeker ikram edildi. Özel öğrenciler etkinliklerden dolayı çok mutlu olduklarını belirtirken, aileleri de böyle güzel bir gün hazırlanması dolayısıyla Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ettiler.

 

Özel öğrenciler, etkinliklerin çok güzel olduğunu belirterek, “Engelliler Haftasını kutluyoruz. Çocuklar olarak Engelliler Haftasını çok seviyoruz. Basketbol oynadık, dans ettik, pamuk şeker yedik. Etkinlikler çok güzel, beğendik” dediler.

 

Aileler de Isparta Belediyesi ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e okulda gerçekleştirilen etkinliklerden dolayı teşekkür ettiler. Aileler, “Çocuklarımız çok eğlendi ve çok mutlu oldular. Teşekkür ederiz” diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.