Özel idare hizmetinde kullanılacak 3 araç geliyor

GÜNDEM 31.03.2015 - 22:54, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1965+ kez okundu.
 

Özel idare hizmetinde kullanılacak 3 araç geliyor

  Isparta'ya 3 adet çöp toplama aracı ile 200 adet çöp konteyneri tahsis edildi.  İl Özel İdaresi hizmetinde kullanılmak üzere 3 adet çöp toplama aracı ile 200 adet çöp konteyneri tahsis edildiği öğrenildi. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin de katılımıyla 1 Nisan 2015 tarihinde İlbank Macunköy tesislerinde gerçekleştirilecek olan araç dağıtım törenine Isparta Valisi Vahdettin Özkan, AK parti Isparta milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel'inde katılacağı edinilen bilgiler arasında.

 

Isparta'ya 3 adet çöp toplama aracı ile 200 adet çöp konteyneri tahsis edildi.
 İl Özel İdaresi hizmetinde kullanılmak üzere 3 adet çöp toplama aracı ile 200 adet çöp konteyneri tahsis edildiği öğrenildi. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin de katılımıyla 1 Nisan 2015 tarihinde İlbank Macunköy tesislerinde gerçekleştirilecek olan araç dağıtım törenine Isparta Valisi Vahdettin Özkan, AK parti Isparta milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel'inde katılacağı edinilen bilgiler arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.