ÖZEL HER YERDE

SİYASET 27.05.2015 - 11:16, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2621+ kez okundu.
 

ÖZEL HER YERDE

Milletvekili Özel, Memur-Sen'e bağlı Eğitim-Bir-Sen'in 12 ilkokul ve ortaokul çalışanları için düzenlenen yemek programına katıldı.Eğitim-Öğretim'in önemine değinen Özel çalışanların sorunlarını dinledi. Milletvekili Özel, daha sonra Gül Cam Fabrikasını ziyaret etti. Özel daha sonra Altın kereste Fabrikasını ziyaret etti. İş Adamı Alihsan Altınok ve çalışanlarla uzun süre sohbet eden Özel, seçimlerde destek istedi. Milletvekili Özel daha sonra esnaf gezisini sürdürdü. Köy Pazarı'nı ziyaret eden Özel, tezgah açan esnaflarla uzun süre görüştü. Özel son olarak Alis Burger'de esnaflarla bir araya geldi. Esnafların sorunlarını dinleyen Özel, tek tek istekleri not aldı.   

Milletvekili Özel, Memur-Sen'e bağlı Eğitim-Bir-Sen'in 12 ilkokul ve ortaokul çalışanları için düzenlenen yemek programına katıldı.Eğitim-Öğretim'in önemine değinen Özel çalışanların sorunlarını dinledi.

Milletvekili Özel, daha sonra Gül Cam Fabrikasını ziyaret etti. Özel daha sonra Altın kereste Fabrikasını ziyaret etti. İş Adamı Alihsan Altınok ve çalışanlarla uzun süre sohbet eden Özel, seçimlerde destek istedi.

Milletvekili Özel daha sonra esnaf gezisini sürdürdü. Köy Pazarı'nı ziyaret eden Özel, tezgah açan esnaflarla uzun süre görüştü. Özel son olarak Alis Burger'de esnaflarla bir araya geldi. Esnafların sorunlarını dinleyen Özel, tek tek istekleri not aldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.