OTOYOL AÇILIŞINA TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ'TE KATILDI

GÜNDEM 05.09.2020 - 15:53, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1515+ kez okundu.
 

OTOYOL AÇILIŞINA TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ'TE KATILDI

OTOYOL AÇILIŞINA TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ'TE KATILDI
TBMM Başkanvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Ankara-Niğde otoyolunun 178 km’lik 1’inci ve 3’üncü etaplarının açılış törenine katıldı. 330 kilometrelik Ankara-Niğde Otoyolu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ve 15 kişilik ekiple tek merkezden yönetilecek. Sistem ile otoyolda yaşanabilecek kaza ve diğer tehlikeli durumlara karşı sürücüler anında uyarılacak. Erdoğan açılışta yaptığı konuşmada, "Eskiden tamamen insan gücüyle yapılan işlemler akıllı ulaşım sistemiyle gerçekleştirilecek. Buzlanmaya, akıllı araçların kullanımına kadar bu projeyle geleceğin yolunu inşa ettik" dedi.  
OTOYOL AÇILIŞINA TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ'TE KATILDI

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Ankara-Niğde otoyolunun 178 km’lik 1’inci ve 3’üncü etaplarının açılış törenine katıldı.

330 kilometrelik Ankara-Niğde Otoyolu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ve 15 kişilik ekiple tek merkezden yönetilecek. Sistem ile otoyolda yaşanabilecek kaza ve diğer tehlikeli durumlara karşı sürücüler anında uyarılacak.

Erdoğan açılışta yaptığı konuşmada, "Eskiden tamamen insan gücüyle yapılan işlemler akıllı ulaşım sistemiyle gerçekleştirilecek. Buzlanmaya, akıllı araçların kullanımına kadar bu projeyle geleceğin yolunu inşa ettik" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.