Otomobilin bagajında yolcu götüren sürücü ehliyetsiz çıktı

GÜNDEM 02.10.2019 - 15:44, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1625+ kez okundu.
 

Otomobilin bagajında yolcu götüren sürücü ehliyetsiz çıktı

Otomobilin bagajında yolcu götüren sürücü ehliyetsiz çıktı
Isparta'da seyir halindeki bir otomobilin yarı açık bagajında yolculuk eden bir kişi cep telefonu kameralarına yansımıştı. Bu görüntüler bir yerel internet sitesinde yayınlanmasının ardından harekete geçen trafik ekipleri, söz konusu aracı takibe alarak durdurdu. Yapılan kontrollerde ise sürücünün ehliyetsiz olduğunu ve fazla yolcu bindirmekten ceza yazıldı. Öte yandan araç trafikten men edildi. Olay geçen 27 Eylül tarihinde meydana geldi. Eğirdir-Gelendost karayolunda seyir halindeki bir otomobilin yarı açık bagajında yolcu görenler cep telefonuna an be an kaydetti. Bir süre sonra görüntüler Isparta'da yerel internet sitesinde yayınlandı. Bu görüntülerin üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri söz konusu aracı Salı günü saat. 07:45 sıralarında Gelendost'a bağlı Bağıllı Köyü yakınlarında durdurdu. 32 YU 025 plakalı, beyaz renkli araç yakalanırken, yapılan kontrollerde araçta fazla yolcu olduğu, sürücünün ehliyetinin olmadığı tespit edildi. 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanununa göre sürücüye, sürücü belgesiz araç kullanmak, emniyet kemeri takmamak, araca fazla yolcu bindirmekten ve araç muayenesi yaptırmamaktan Trafik idari Para Cezası kesildi. Ayrıca araç trafikten men edildi  
Otomobilin bagajında yolcu götüren sürücü ehliyetsiz çıktı

Isparta'da seyir halindeki bir otomobilin yarı açık bagajında yolculuk eden bir kişi cep telefonu kameralarına yansımıştı. Bu görüntüler bir yerel internet sitesinde yayınlanmasının ardından harekete geçen trafik ekipleri, söz konusu aracı takibe alarak durdurdu. Yapılan kontrollerde ise sürücünün ehliyetsiz olduğunu ve fazla yolcu bindirmekten ceza yazıldı. Öte yandan araç trafikten men edildi.

Olay geçen 27 Eylül tarihinde meydana geldi. Eğirdir-Gelendost karayolunda seyir halindeki bir otomobilin yarı açık bagajında yolcu görenler cep telefonuna an be an kaydetti. Bir süre sonra görüntüler Isparta'da yerel internet sitesinde yayınlandı. Bu görüntülerin üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri söz konusu aracı Salı günü saat. 07:45 sıralarında Gelendost'a bağlı Bağıllı Köyü yakınlarında durdurdu.
32 YU 025 plakalı, beyaz renkli araç yakalanırken, yapılan kontrollerde araçta fazla yolcu olduğu, sürücünün ehliyetinin olmadığı tespit edildi. 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanununa göre sürücüye, sürücü belgesiz araç kullanmak, emniyet kemeri takmamak, araca fazla yolcu bindirmekten ve araç muayenesi yaptırmamaktan Trafik idari Para Cezası kesildi. Ayrıca araç trafikten men edildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.