Otomobil bariyerlere saplandı

GÜNDEM 09.05.2022 - 23:19, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1941+ kez okundu.
 

Otomobil bariyerlere saplandı

Otomobil bariyerlere saplandı
Isparta’da kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı. Bugün saat 12.30 sıralarında Sav Kasabası istikametinden Isparta’ya doğru seyir halinle ilerleyen bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan bariyere çarptı. Kazada bir kişinin yaralandığı öğrenildi. Kaza sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.  
Otomobil bariyerlere saplandı

Isparta’da kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı. Bugün saat 12.30 sıralarında Sav Kasabası istikametinden Isparta’ya doğru seyir halinle ilerleyen bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan bariyere çarptı.

Kazada bir kişinin yaralandığı öğrenildi. Kaza sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.