Otomobil Baraja Uçtu

ASAYİŞ 19.01.2016 - 13:09, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1934+ kez okundu.
 

Otomobil Baraja Uçtu

Isparta-Burdur dağ yolunda bir araç baraja uçtu, AFAD ekipleri kurtardı.
Bugün sabah saat 06.30 sularında Isparta-Burdur dağ yolunda seyir halindeyken bir anda direksiyon hakimiyetini kaybeden Aydın Kuzu'nun kullandığı araç Gelincik barajına uçtu. Kuzu, olayın şokunu şokunu atlattıktan sonra cep telefonu ile 112 acil ekiplerine baraja uçtuğunu ve yaralı olduğu bilgisini verdi. Olay yerine sevk edilen AFAD ekipleri, yaralı sürücü Aydın Kuzu'yu başarılı bir operasyonun ardından kurtardı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı daha sonra S.D.Ü Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Isparta-Burdur dağ yolunda bir araç baraja uçtu, AFAD ekipleri kurtardı.

Bugün sabah saat 06.30 sularında Isparta-Burdur dağ yolunda seyir halindeyken bir anda direksiyon hakimiyetini kaybeden Aydın Kuzu'nun kullandığı araç Gelincik barajına uçtu.

Kuzu, olayın şokunu şokunu atlattıktan sonra cep telefonu ile 112 acil ekiplerine baraja uçtuğunu ve yaralı olduğu bilgisini verdi. Olay yerine sevk edilen AFAD ekipleri, yaralı sürücü Aydın Kuzu'yu başarılı bir operasyonun ardından kurtardı.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı daha sonra S.D.Ü Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.