Otomobil ağaca çarptı 2 yaralı

GÜNDEM 12.07.2019 - 11:23, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2435+ kez okundu.
 

Otomobil ağaca çarptı 2 yaralı

Otomobil ağaca çarptı 2 yaralı
Isparta'da Süleyman Yılmaz yönetimindeki 32 DU 922 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesiyle ağaca çarptı. Kazada sürücü ve aynı araçta bulunan Dudu Korkmaz yaralandı. Kaza gece saat 02.25 sıralarında İstanbul Caddesi yolu üzerinde meydana geldi. Süleyman Yılmaz'ın kullandığı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan ağaca çarparak durabildi. Kazada sürücü ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Dudu Korkmaz yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapılırken, Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan kazaya karışan araç çekici yardımıyla olay yerinden götürülürken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.   4    
Otomobil ağaca çarptı 2 yaralı

Isparta'da Süleyman Yılmaz yönetimindeki 32 DU 922 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesiyle ağaca çarptı. Kazada sürücü ve aynı araçta bulunan Dudu Korkmaz yaralandı.

Kaza gece saat 02.25 sıralarında İstanbul Caddesi yolu üzerinde meydana geldi. Süleyman Yılmaz'ın kullandığı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan ağaca çarparak durabildi. Kazada sürücü ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Dudu Korkmaz yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapılırken, Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan kazaya karışan araç çekici yardımıyla olay yerinden götürülürken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

4

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.