Otobüs biletlerine zam

GÜNDEM 20.06.2022 - 23:29, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2345+ kez okundu.
 

Otobüs biletlerine zam

Otobüs biletlerine zam
Dünya genelinde yaşanan ekonomik kriz ve akaryakıt fiyatlarının sürekli yükselmesi otobüs bilet fiyatlarında da etkisini gösterdi. Dünya genelinde yaşanan ekonomik kriz ve akaryakıt fiyatlarının sürekli yükselmesi otobüs bilet fiyatlarında da etkisini gösterdi.Kurban Bayramı için memleketlerine gitmek isteyen vatandaşlar bilet fiyatlarının yüzde 65 zamlanmasıyla karşı karşıya kaldılar. Otobüs firmaları rezervasyon sistemini kapatarak günlük bilet satışına başladılar. 2 Ay İçerisinde 65 Zam Geldi Akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlar sonrası Ramazan Bayramı’ndan bu yana otobüs bilet fiyatları ortalama yüzde 65 zamlandı.  
Otobüs biletlerine zam

Dünya genelinde yaşanan ekonomik kriz ve akaryakıt fiyatlarının sürekli yükselmesi otobüs bilet fiyatlarında da etkisini gösterdi.

Dünya genelinde yaşanan ekonomik kriz ve akaryakıt fiyatlarının sürekli yükselmesi otobüs bilet fiyatlarında da etkisini gösterdi.Kurban Bayramı için memleketlerine gitmek isteyen vatandaşlar bilet fiyatlarının yüzde 65 zamlanmasıyla karşı karşıya kaldılar.

Otobüs firmaları rezervasyon sistemini kapatarak günlük bilet satışına başladılar.

2 Ay İçerisinde 65 Zam Geldi

Akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlar sonrası Ramazan Bayramı’ndan bu yana otobüs bilet fiyatları ortalama yüzde 65 zamlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.