Oto Hırsızları Tutuklandı

ASAYİŞ 28.01.2016 - 18:39, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2516+ kez okundu.
 

Oto Hırsızları Tutuklandı

Oto hırsızlığı olayının failleri kısa sürede yakalandı
Isparta Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamda; "Gülistan Mahallesi 107. Cadde üzerinde park halinde iken önceki gün otomobilinin çalınmış olduğundan dolayı müracaatta bulunan O.A. isimli müştekiye ait aracın bulunması için Asayiş Şube Müdürlüğümüzce gerekli çalışmalara başlanılmıştır. Ekiplerimizin otomobilin çalınmış olduğu bölgede yaptıkları araştırma ve güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesi neticesinde olayın failinin aynı bölgede ikamet eden ve Hırsızlık Büro Amirliğimizce benzer suçlardan kaydı bulunduğu için tanınmakta olan İ.B.A. isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir. Meydana gelen oto hırsızlığı olayının failinin yakalanması ve aracın bulunması amacıyla sürdürülen çalışmalar neticesinde kısa sürede sonuç alınarak olayın faili İ.B.A. ve olaya iştirak ettiği anlaşılan G.B. isimli şahıslar keresteciler sitesinde aracın içerisinde iken yakalanmışlardır. Bulunan otomobil müşteki O.A. isimli şahsa teslim edilmiş olup, yakalanan İ.B.A. ve G.B. isimli şahıslar “Oto Hırsızlığı” suçundan adli makamlara sevk edilmişlerdir. Sevk edildikleri adli makamlarca her iki şahıs da TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmişlerdir." denildi.
Oto hırsızlığı olayının failleri kısa sürede yakalandı

Isparta Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamda; "Gülistan Mahallesi 107. Cadde üzerinde park halinde iken önceki gün otomobilinin çalınmış olduğundan dolayı müracaatta bulunan O.A. isimli müştekiye ait aracın bulunması için Asayiş Şube Müdürlüğümüzce gerekli çalışmalara başlanılmıştır.

Ekiplerimizin otomobilin çalınmış olduğu bölgede yaptıkları araştırma ve güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesi neticesinde olayın failinin aynı bölgede ikamet eden ve Hırsızlık Büro Amirliğimizce benzer suçlardan kaydı bulunduğu için tanınmakta olan İ.B.A. isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir.

Meydana gelen oto hırsızlığı olayının failinin yakalanması ve aracın bulunması amacıyla sürdürülen çalışmalar neticesinde kısa sürede sonuç alınarak olayın faili İ.B.A. ve olaya iştirak ettiği anlaşılan G.B. isimli şahıslar keresteciler sitesinde aracın içerisinde iken yakalanmışlardır.

Bulunan otomobil müşteki O.A. isimli şahsa teslim edilmiş olup, yakalanan İ.B.A. ve G.B. isimli şahıslar “Oto Hırsızlığı” suçundan adli makamlara sevk edilmişlerdir.

Sevk edildikleri adli makamlarca her iki şahıs da TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmişlerdir." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.