Otel konseptinde son 8 stüdyo daire satılık Yılların birikimi tek çatı altında

GÜNDEM 16.10.2019 - 09:26, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3116+ kez okundu.
 

Otel konseptinde son 8 stüdyo daire satılık Yılların birikimi tek çatı altında

Otel konseptinde son 8 stüdyo daire satılık Yılların birikimi tek çatı altında
Bu fırsat kaçmaz…! Şok Fiyat…! Doğanaylar Stüdyo Daire…! Otel konseptinde son 8 stüdyo daire satılık Yılların birikimi tek çatı altında Doğanaylar Stüdyo Daireleri SDÜ Doğu kampüsünde Tıp Fakültesi Hastanesi, İktisat Fakültesi, Kadın Doğum hastanesine  sadece bir cadde kadar yakın. İnşaatın yapıldığı alan 2 bin m2 binanın oturma alanı 500 m2 olup kalan 1500 m2dir. Binamızda 2 dükkan açık otopark, çocuk oyun alanı, yeşil alan diğer kullanım alanları için ayrılmıştır.  Çünür mevkisinde yeni yaşam alanlarına SDÜ ve Tıp fakültesine yakın, bölgenin en kaliteli ve Prestijli otel konseptinde hazırlanmış, dizayn edilmiş 5 yıldızlı otel konforu sunan Doğanaylar Stüdyo Daireleri projesi 2+1 bürüt 60-65 m2 dir.  Projemizin her katında 8  Stüdyo Dairelere olmak üzere toplam 64 dairemiz bulunmaktadır.  YATIRIMCIYA FIRSAT  Yüksek kira getirisi olan bir Stüdyo Dairelerimizde  AÇIK VE KAPALI OTOPARK  GÜVENLİK VE KAMERA SİSTEMİ  DAİRELERİMİZİN İÇERİSNE KULLANILAN HER ÜRÜN ÖZENLE SEÇİLMİŞ 1. SINIF MALZEME KULLANILMIŞTIR. Binamızın karşısında otobüs duraklarıda mevcuttur. Ulaşım sorunu yoktur. Çift merdiven yangın merdiveni, Çift asansör, bulunmaktadır.  Bu fırsatı kaçırmayın  0.99 faiz oranları ile uygun ödeme seçenekleriyle sizde bu imkanlardan faydalanın bu fırsatı kaçırmayın. İLETİŞİM  ADRES: Pirimehmet Mahallesi 113. Cadde No: 51/2 ISPARTA  CENKER DOĞANAY  0530 341 33 32 E-mail  alfa_ins@hotmail.com
Otel konseptinde son 8 stüdyo daire satılık Yılların birikimi tek çatı altında

Bu fırsat kaçmaz…! Şok Fiyat…!
Doğanaylar Stüdyo Daire…!

Otel konseptinde son 8 stüdyo daire satılık

Yılların birikimi tek çatı altında

Doğanaylar Stüdyo Daireleri SDÜ Doğu kampüsünde Tıp Fakültesi Hastanesi, İktisat Fakültesi, Kadın Doğum hastanesine  sadece bir cadde kadar yakın. İnşaatın yapıldığı alan 2 bin m2 binanın oturma alanı 500 m2 olup kalan 1500 m2dir. Binamızda 2 dükkan açık otopark, çocuk oyun alanı, yeşil alan diğer kullanım alanları için ayrılmıştır. 

Çünür mevkisinde yeni yaşam alanlarına SDÜ ve Tıp fakültesine yakın, bölgenin en kaliteli ve Prestijli otel konseptinde hazırlanmış, dizayn edilmiş 5 yıldızlı otel konforu sunan Doğanaylar Stüdyo Daireleri projesi 2+1 bürüt 60-65 m2 dir. 

Projemizin her katında 8  Stüdyo Dairelere olmak üzere toplam 64 dairemiz bulunmaktadır. 

YATIRIMCIYA FIRSAT 
Yüksek kira getirisi olan bir Stüdyo Dairelerimizde  AÇIK VE KAPALI OTOPARK 
GÜVENLİK VE KAMERA SİSTEMİ 
DAİRELERİMİZİN İÇERİSNE KULLANILAN HER ÜRÜN ÖZENLE SEÇİLMİŞ 1. SINIF MALZEME KULLANILMIŞTIR. Binamızın karşısında otobüs duraklarıda mevcuttur. Ulaşım sorunu yoktur. Çift merdiven yangın merdiveni, Çift asansör, bulunmaktadır. 

Bu fırsatı kaçırmayın 
0.99 faiz oranları ile uygun ödeme seçenekleriyle sizde bu imkanlardan faydalanın bu fırsatı kaçırmayın.

İLETİŞİM 
ADRES: Pirimehmet Mahallesi 113. Cadde No: 51/2 ISPARTA 

CENKER DOĞANAY 
0530 341 33 32

E-mail 
alfa_ins@hotmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.