Önemli Bir Hizmet Olduğu Ortadadır

EĞİTİM 23.01.2016 - 13:50, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1688+ kez okundu.
 

Önemli Bir Hizmet Olduğu Ortadadır

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Doğa Okulları’nı ziyaret etti.
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Doğa Okulları’nı ziyaret etti. Isparta Doğa Okulu Kurucusu Yunus Karabulut ve okul idarecileri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, okul sınıfları, laboratuvarlar, kütüphane başta olmak üzere sosyal ve kültürel alanları inceledi. Başkan Günaydın, “Okulun eğitim sistemi öğretmenleriyle, fiziksel görünümüyle, fonksiyon bütünlüğüyle gayet güzel tasarlanmış. Isparta’mızda böyle bir kolejin olması şehrimize bir değer kazandırmıştır” dedi. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, okul yönetiminin daveti üzerine kızı Zeynep Günaydın ile birlikte Doğa Okullarını ziyaret etti. Şehrin eğitimi üzerine karşılıklı görüş alışverişinin gerçekleştiği ziyarette, Başkan Günaydın, okulun tüm birimlerinde incelemelerde bulundu ve okul yetkililerinden bilgiler aldı. Doğa Okulu Kurucusu Yunus Karabulut, İlkokul Müdürü Ali Önal, Ortaokul Müdür Yardımcısı Kürşad Kunt, Tesis Müdürü Yüksel Ulusoy, okul idareci ve öğretmenleri ile birlikte bir araya gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a burada okul ile ilgili bilgiler aktarıldı. Okul adına bilgiler veren İlkokul Müdürü Ali Önal, “Başkanımızı burada görmek bizleri gururlandırdı. Doğa Koleji olarak belediyemizle, sivil toplum örgütleriyle iç içeyiz. Burada kazanan bizim öğrencilerimiz aynı zamanda Isparta oluyor. Eğitimde rekabet tabi ki çok önemlidir. Bizde bunlardan bir tanesiyiz. Kurucularımız Isparta’ya böyle bir değer kazandırdılar. Bu değeri yaşatmak bizlerin elinde. İnşallah hep birlikte mutlu sona ulaşacağız. Kazanan Isparta’mız olacak” dedi. Doğa Kolejini ziyaret etme ve detaylı bir şekilde okulda incelemelerde bulunma fırsatını bulduğunu dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Kolej, okul öncesi eğitim, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere bütün eğitimleri bir bina içerisinde ancak fiziksel olarak ayrı ayrı yapılaşma şekline getirilmiş. Çok güzel fonksiyonel kullanım halinde netice kazandırılmış. Okulun bu eğitim sistemi bütün öğretmenleriyle, fiziksel görünümüyle, fonksiyon bütünlüğüyle gayet güzel tasarlanmış. Isparta’mızda böyle bir kolejin olması şehrimize de önemli bir değer oluşmasına katkı sunmuş. Bu ziyaretimden oldukça memnun kaldım. Bu okulun şehrimize kazandırılmasına katkı sunan değerli işadamlarımıza ve öğretmenlerimizi de gönülden tebrik ediyorum. Önemli bir hizmet olduğu ortadadır. Kolejin Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Güzel günlerin, güzel eğitimin gerçekleşmesini diliyorum” şeklinde konuştu.  
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Doğa Okulları’nı ziyaret etti.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Doğa Okulları’nı ziyaret etti. Isparta Doğa Okulu Kurucusu Yunus Karabulut ve okul idarecileri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, okul sınıfları, laboratuvarlar, kütüphane başta olmak üzere sosyal ve kültürel alanları inceledi. Başkan Günaydın, “Okulun eğitim sistemi öğretmenleriyle, fiziksel görünümüyle, fonksiyon bütünlüğüyle gayet güzel tasarlanmış. Isparta’mızda böyle bir kolejin olması şehrimize bir değer kazandırmıştır” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, okul yönetiminin daveti üzerine kızı Zeynep Günaydın ile birlikte Doğa Okullarını ziyaret etti. Şehrin eğitimi üzerine karşılıklı görüş alışverişinin gerçekleştiği ziyarette, Başkan Günaydın, okulun tüm birimlerinde incelemelerde bulundu ve okul yetkililerinden bilgiler aldı.

Doğa Okulu Kurucusu Yunus Karabulut, İlkokul Müdürü Ali Önal, Ortaokul Müdür Yardımcısı Kürşad Kunt, Tesis Müdürü Yüksel Ulusoy, okul idareci ve öğretmenleri ile birlikte bir araya gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a burada okul ile ilgili bilgiler aktarıldı.

Okul adına bilgiler veren İlkokul Müdürü Ali Önal, “Başkanımızı burada görmek bizleri gururlandırdı. Doğa Koleji olarak belediyemizle, sivil toplum örgütleriyle iç içeyiz. Burada kazanan bizim öğrencilerimiz aynı zamanda Isparta oluyor. Eğitimde rekabet tabi ki çok önemlidir. Bizde bunlardan bir tanesiyiz. Kurucularımız Isparta’ya böyle bir değer kazandırdılar. Bu değeri yaşatmak bizlerin elinde. İnşallah hep birlikte mutlu sona ulaşacağız. Kazanan Isparta’mız olacak” dedi.

Doğa Kolejini ziyaret etme ve detaylı bir şekilde okulda incelemelerde bulunma fırsatını bulduğunu dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Kolej, okul öncesi eğitim, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere bütün eğitimleri bir bina içerisinde ancak fiziksel olarak ayrı ayrı yapılaşma şekline getirilmiş. Çok güzel fonksiyonel kullanım halinde netice kazandırılmış. Okulun bu eğitim sistemi bütün öğretmenleriyle, fiziksel görünümüyle, fonksiyon bütünlüğüyle gayet güzel tasarlanmış. Isparta’mızda böyle bir kolejin olması şehrimize de önemli bir değer oluşmasına katkı sunmuş. Bu ziyaretimden oldukça memnun kaldım. Bu okulun şehrimize kazandırılmasına katkı sunan değerli işadamlarımıza ve öğretmenlerimizi de gönülden tebrik ediyorum. Önemli bir hizmet olduğu ortadadır. Kolejin Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Güzel günlerin, güzel eğitimin gerçekleşmesini diliyorum” şeklinde konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.