OKUL TAMAM ŞİMDİ SIRADA YURT VAR

EĞİTİM 20.08.2015 - 18:29, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2001+ kez okundu.
 

OKUL TAMAM ŞİMDİ SIRADA YURT VAR

OKUL TAMAM ŞİMDİ SIRADA YURT VAR Gül Küçük Sanayi Sitesi’ne yapılan TOBB Meslek Lisesi bu yıl eğitim öğretim yılına başlıyor. Tercih edilirliği yüksek bölümlerde öğrenim görecek öğrenciler için yurt gerekiyor. Gül Küçük Sanayi  Sitesi Başkanı Mehmet Boyacı,  yurdun yapılması için  herkesin bu taşın altına elini sokması gerektiğini söyledi. Isparta’da Gül Küçük Sanayi Sitesi’nde inşa edilen TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 2015-2016 eğitim ve öğretim yılından itibaren faaliyete başlamasına Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onay verildi. Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, lisenin yapımı için katkıda bulunanlara teşekkür ederek, Gül Sanayi Sitesi esnafının bir rüyasının gerçeğe dönüştüğünü belirtti.Okul bünyesinde itfaiyecilik, kozmetik, otomotiv, motor, kaporta, boya gibi bölümlerin açılacağını bildiren Mehmet Boyacı, "Öğrenciler 9’uncu sınıfta ortak dersleri görecek. 10’uncu sınıfa geçerken, ilgilerine ve başarılarına göre bölüm seçecekler. Ayrıca yabancı dil öğretimi de olacak" dedi. BÜYÜK İHTİYAÇ Yeni eğitim ve öğretim dönemi için okulun ihtiyacı olan yurdun yapımının tamamlanmasının mümkün olmadığını kaydeden, Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, Çıraklık Eğitim Merkezi bünyesinde bulunan 170 kişilik yurdun, geçici olarak TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne tahsis edilmesini istediklerini açıkladı. Boyacı, yurdun özellikle ilçelerden ve köylerden gelecek öğrencilerin barınması için en önemli ihtiyaç olduğunu söyledi. YURT İSTEĞİ Okulun yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Boyacı,okulun yanı başında ayrılan arsada pansiyonun şart olduğunu açıkladı.  Boyacı, “ Özellikle ilçe ve diğer illerden gelen öğrencilerimizi barındırma konusunda sorunumuz olacak. Bu noktada bizlere desteğini esirgemeyen Isparta Valimiz Vahdettin Özkan'a, Isparta Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın'a teşekkür ediyorum. Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın arsa için  yer gösterdi. Şimdi ilgili tüm kurumların taşın altına elini sokmaları gerekiyor. Hazırlanacak bir projeyle 250 kişilik bir öğrenci pansiyonunu burada inşa etmek zorundayız.  Eğer barınma ihtiyacına yanıt veremezsek öğrenci çekmek de zor olacaktır.  Başta siyasilerimiz olmak üzere, ilgili tüm kurumları ve sivil toplum kuruluşlarını 250 kişilik yurt için göreve çağırıyoruz” dedi.           

OKUL TAMAM ŞİMDİ SIRADA YURT VAR

Gül Küçük Sanayi Sitesi’ne yapılan TOBB Meslek Lisesi bu yıl eğitim öğretim yılına başlıyor. Tercih edilirliği yüksek bölümlerde öğrenim görecek öğrenciler için yurt gerekiyor. Gül Küçük Sanayi  Sitesi Başkanı Mehmet Boyacı,  yurdun yapılması için  herkesin bu taşın altına elini sokması gerektiğini söyledi.

Isparta’da Gül Küçük Sanayi Sitesi’nde inşa edilen TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 2015-2016 eğitim ve öğretim yılından itibaren faaliyete başlamasına Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onay verildi. Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, lisenin yapımı için katkıda bulunanlara teşekkür ederek, Gül Sanayi Sitesi esnafının bir rüyasının gerçeğe dönüştüğünü belirtti.Okul bünyesinde itfaiyecilik, kozmetik, otomotiv, motor, kaporta, boya gibi bölümlerin açılacağını bildiren Mehmet Boyacı, "Öğrenciler 9’uncu sınıfta ortak dersleri görecek. 10’uncu sınıfa geçerken, ilgilerine ve başarılarına göre bölüm seçecekler. Ayrıca yabancı dil öğretimi de olacak" dedi.

BÜYÜK İHTİYAÇ

Yeni eğitim ve öğretim dönemi için okulun ihtiyacı olan yurdun yapımının tamamlanmasının mümkün olmadığını kaydeden, Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, Çıraklık Eğitim Merkezi bünyesinde bulunan 170 kişilik yurdun, geçici olarak TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne tahsis edilmesini istediklerini açıkladı. Boyacı, yurdun özellikle ilçelerden ve köylerden gelecek öğrencilerin barınması için en önemli ihtiyaç olduğunu söyledi.

YURT İSTEĞİ

Okulun yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Boyacı,okulun yanı başında ayrılan arsada pansiyonun şart olduğunu açıkladı.  Boyacı, “ Özellikle ilçe ve diğer illerden gelen öğrencilerimizi barındırma konusunda sorunumuz olacak. Bu noktada bizlere desteğini esirgemeyen Isparta Valimiz Vahdettin Özkan'a, Isparta Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın'a teşekkür ediyorum. Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın arsa için  yer gösterdi. Şimdi ilgili tüm kurumların taşın altına elini sokmaları gerekiyor. Hazırlanacak bir projeyle 250 kişilik bir öğrenci pansiyonunu burada inşa etmek zorundayız.  Eğer barınma ihtiyacına yanıt veremezsek öğrenci çekmek de zor olacaktır.  Başta siyasilerimiz olmak üzere, ilgili tüm kurumları ve sivil toplum kuruluşlarını 250 kişilik yurt için göreve çağırıyoruz” dedi.     

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.