Okul alışverişlerini yerel esnaftan yap

GÜNDEM 01.09.2021 - 21:13, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2561+ kez okundu.
 

Okul alışverişlerini yerel esnaftan yap

Okul alışverişlerini yerel esnaftan yap
Isparta Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, okulların açılmasına az bir süre kala, velilerin okul alışverişlerini yerel esnaftan yapmalarını istedi. Başkan Tural, sosyal medya hesabından paylaştığı yazıda; Okulların açılış hazırlıklarının yapıldığı bu günlerde halkımızın yerel esnafımızdan alışveriş yapmaları halinde, esnafımız kalkınacak ilimiz ekonomisine katkı sağlanacaktır. Halkımızın ihtiyaçları için yapacağı harcamalarda yerel esnafımızı tercih etmesi nedeniyle yapacağı hemşeri dayanışması sıkıntılı süreç yaşayan esnafımıza da rahat bir nefes aldıracaktır. O nedenle  halkımızı okul alışverişinde esnafına sahip çıkmaya davet ediyoruz. Haydi Isparta, Esnafına  Destek Ol. Okul Alışverişini Yerel Esnaftan Yap!  
Okul alışverişlerini yerel esnaftan yap

Isparta Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, okulların açılmasına az bir süre kala, velilerin okul alışverişlerini yerel esnaftan yapmalarını istedi.

Başkan Tural, sosyal medya hesabından paylaştığı yazıda; Okulların açılış hazırlıklarının yapıldığı bu günlerde halkımızın yerel esnafımızdan alışveriş yapmaları halinde, esnafımız kalkınacak ilimiz ekonomisine katkı sağlanacaktır. Halkımızın ihtiyaçları için yapacağı harcamalarda yerel esnafımızı tercih etmesi nedeniyle yapacağı hemşeri dayanışması sıkıntılı süreç yaşayan esnafımıza da rahat bir nefes aldıracaktır. O nedenle  halkımızı okul alışverişinde esnafına sahip çıkmaya davet ediyoruz.

Haydi Isparta, Esnafına  Destek Ol. Okul Alışverişini Yerel Esnaftan Yap!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.